Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea Maxer a povestit pas cu pas problemele din timpul operației de cezariană: "Aveam la un moment dat opt pense în burtă"

Publicat:

a devenit in urma cu cateva saptamani mama pentru a doua oara. Vedeta a adus-o pe lume pe Maysa, iar operația de cezariana nu a fost deloc una simpla. Dupa ce micuța a fost scoasa și parea ca totule ste in regula, lucrurile s-au complicat. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Aveam o stare nefireasca de oboseala. La un moment dat, mi s-a umflat piciorul stang'

15:50, 02.05.2024 - Afecțiunile cardiovasculare sunt principala cauza de deces la nivel mondial. Din fericire, acestea pot fi diagnosticate din timp, prin consultații medicale periodice, urmate de analizele și investigațiile indicate de medic.

Medicul Cirstoiu explica cum a aflat ca este bolnav de cancer: Am avut profunde insatisfacții

12:35, 30.03.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu a vorbit, sambata, la Prima Tv, despre cancer, boala cu care a fost diagnosticat la o varsta tanara. „Aveam 33 de ani, la varsta aia oamenii au alte ganduri”, a povestit medicul, sustinand ca, desi acea perioada a fost pentru el una de „profunde insatisfactii”, a incercat sa…

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

Moment nemaivazut in tenis. Carlos Alcaraz a fugit de pe teren in timpul meciului, fanii au intrat in panica!

11:15, 15.03.2024 - Duelul din „sferturile” Indian Wells, Carlos Alcaraz - Alexander Zverev, a fost interupt din cauza unui roi de albine. Se juca al treilea game al meciului, iar Carlos Alcaraz era la serviciu cand asupra lui s-a napustit un roi de albine. Tenismanul spaniol a incercat sa le indeparteze cu racheta, insa…

Mircea Rednic, transportat de urgenta la Spitalul Județean Arad

16:55, 19.02.2024 - Mircea Rednic, celebrul antrenor al echipei de fotbal UTA Arad, a ajuns de urgenta la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad, dupa ce la orele amiezei a acuzat stari de amețeala. Inca nu este clar daca problemele acuzate de antrenor au sau nu legatura cu problemele cardiace…

Andreea Marin nu poate uita ce se intampla in timpul casniciei cu Stefan Banica Jr. Vedeta face dezvaluiri dureroase

09:36, 16.02.2024 - Din exterior, parea ca traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, insa doar ea știa ce suferința ii macina gandurile. Andreea Marin nu poate uita nici acum prin ce a trecut in timpul casniciei cu Ștefan Banica Jr. Prezentatoarea a vorbit deschis despre un capitol dureros, pe care a reușit cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?