Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea apelează la toate armele iar Robert pare să îi pice în plasă! Întâlnirea dintre cei doi a dat rezultate: “Ce ai zice de o partidă de striptease?"

Publicat:

 Sezonul trecut a fost concurenta care a cedat ispitei, asa ca stie foarte bine ce are de facut! Înca din prima editie, Deea are parte de o întâlnire cu Robert

“Este diferit, asa ca trebuie sa ma gândesc foarte bine la ceea ce zic si la ceea de fac. Vreau ca baietii sa aiba încredere în mine, sa îmi spuna secretele lor si sa ma vada exact asa cum sunt&", spune încrezatoare ispita. Si se pare ca planul îi merge de minune pentru ca Robert începe sa se destinda si sa aiba încredere în ea.

Usor, usor…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Camera 609

12:35, 03.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se interneaza la un spital de psihiatrie

01:15, 29.04.2024 - In al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se interneaza la o clinica de recuperare mintala și planul lui Mario de a avea bani. Ce se mai intampla cu taticii se vede in cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Concurenții și-au invins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a facut sa caștige mai multa incredere in propriile forțe

11:40, 11.04.2024 - Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. Aceștia și-au invins toate temerile atunci cand au ajuns in fața celor patru jurați.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ionut Rusu o impersoneaza pe Diana Șoșoaca, in cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica, ora 20:00, pe Antena 1

15:00, 13.03.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și in AntenaPLAY, il aduce in fata juriului si al telespectatorilor pe Ionuț Rusu, in calitate de invitat special, care o va impersona pe nimeni alta decat pe Diana Șoșoaca.

Netflix ne rasfața in luna martie: apar noi sezoane din cele mai urmarite seriale/ VIDEO

10:31, 29.02.2024 - Cei de la Netflix pregatesc o luna martie plina de surprize pentru fanii serialelor și filmelor. Inca de la 1 martie vor fi lansate noi episoade sau sezoane ale unor seriale extrem de apreciate, dar și filme așteptate de toți internauții. Pe data de 6 martie apareFull Swing- Sezonul 2, dar și „Programul:…

Fotbal – Liga a III-a. Rezultate bune in meciurile amicale pentru Șomuz Falticeni și Bucovina Radauți

10:41, 05.02.2024 - Formațiile de Liga a III-a Aerostar și Șomuz Falticeni s-au intalnit intr-un meci de pregatire la Bacau. Partida desfașurata pe teren sintetic s-a incheiat nedecis, 1-1. Echipa antrenata de catre Daniel Stoica a intrat in avantaj la pauza ca urmare a reușitei semnate de ghanezul Emmanuel Asibey, golul…


Ce parere ai despre aceasta stire?