Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaraţii sfâşietoare ale lui Mihai Onilă, după ce şi-a pierdut fiica

Publicat:

Durere fara margini in familia lui , fostul solist al trupei Axxa. Fetita lui in varsta de 10 ani, , a pierdut lupta cu viata in noaptea de miercuri spre joi (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier, informeaza click.ro. Devastat de durere, a oferit declaratii [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare, in ziua in care Costel Corduneanu și-ar fi serbat onomastica: „Ne lipsești”. Soția interlopului iși sarbatorește copiii

09:35, 21.05.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi speciala in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul și-ar fi sarbatorit ziua de nume, dar și doi dintre copii. Fratele lui, Adrian „Beleaua” Corduneanu nu a uitat de acest moment important și a facut declarații emoționante.

Acces Direct. Clipe sfașietoare la inmormantarea barbatului ucis in Crangași! Fiica vitrega, pe care a aprat-o cu prețul vieții, nu a fost prezenta / VIDEO

19:00, 20.05.2024 - Barbatul ucis in Crangași, in urma cu cateva zile, a fost condus sambata pe ultimul drum. Mare le-a fost surprinderea tuturor, cand au vazut ca fiica vitrega, pe care a aparat-o cu prețul vieții, nu a fost prezenta la evenimentul trist. Iata ce dezvaluiri dureroase face fratele victimei.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.


Ce parere ai despre aceasta stire?