Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE RADICALĂ. Tatăl micuțului HERCULE le INTERZICE fiilor săi să mai MEARGĂ la ȘCOALĂ

Publicat:

, tatal lui Claudiu și Giuliano, micuții care au ajuns celebri in lumea intreaga, a decis sa ia atitudine fața de lipsa de profesionalism a invațatoarei copiilor lui. Barbatul a decis sa nu-i mai lase pe micuți la școala pana cand femeia nu-și va respecta programul de predat și implicit elevii.

”Incepand cu ziua de maine ,eu nu mai laș copii de clasa intai ,la școala ,pana nu se clarifica sesizarile pe care le-am facut catre Inspectoratul Școlar Slatina și catre Ministerul Invațamantului și Educației din București (circa o luna in urma). Motivul este ca doamna directoare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școlile nu au ce le trebuie pentru testarea antidrog, spune ministrul educației

22:15, 17.04.2024 - Ministrul educatiei, Ligia Deca, a declarat miercuri, 17 aprilie, la TVR, ca marea majoritate a școlilor, cu infrastructura actuala, nu pot sa faca testarea antidrog.„Eu cred ca trebuie sa existe un program national accesibil din punctul de vedere al costurilor pentru testare. Daca exista suspiciuni…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?