Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie neaşteptată în scandalul dintre Florin Salam și fostul iubit al Roxanei Dobre! Apropiații cuplului nu mai înțeleg nimic!

Publicat:

, fostul iubit al soției lui , a luat o hotarare neașteptata fața de relația cu celebrul manelist, in condițiile in care, in ultima perioada, se parea ca cei doi sunt pe picior de razboi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie neașteptata in dosarul lui Culița Sterp / Scandalul drogurilor, la CCR

22:55, 13.05.2024 - Culița Sterp așteapta, maine, raspunsul Curții Constituționale cu privire la incalcarea unor drepturi, din cauza masurilor preventive dispuse in dosarul in care acuzat ca a comis un accident in timp ce gonea cu bolidul, beat și drogat.

Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare sa fi ajuns la final / FOTO

16:35, 13.05.2024 - De curand, Daniel Onoriu și Isabela au divorțat și in acte. Cei doi nu mai formeaza un cuplu de ceva timp, iar procesul de divorț a fost deschis in luna septembrie a anului 2022 și abia zilele trecute a fost finalizat. Isabela nu mai este Onoriu, ci a revenit la numele de fata, respectiv Butaru.

Star Matinal. Octavian Strunila are contract prenupțial cu soția lui, pentru a o proteja de datorii! Actorul a luat o decizie neașteptata

11:11, 01.05.2024 - Octavian Strunila a facut un gest de apreciat fața de soția lui! Inainte sa se casatoreasca, cei doi au semnat un contract prenupțial, dupa ce el a cerut acest lucru. Actorul nu a urmarit sa iși pastreze averea neatinsa, ci sa iși protejeze soția de datorii.

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Știrile Antena Stars. Florin Salam, o noua controversa in scandalul in care este acuzat de inșelaciune. Manelistul, contrazis in declarații chiar de impresarul sau / VIDEO

15:10, 15.03.2024 - Florin Salam este implicat intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost acuzat ca ar fi pacalit un barbat de la care ar fi luat avansul pentru o cantare, dar nu s-a mai prezentat la nunta. Ieri, impresarul lui spunea, in schimb, ca a vrut sa ii dea banii inapoi persoanei respective, dar nu a putut sa…

George Simion cere intervenția SRI in scandalul Roșia Montana: 'Marcele: ai jucat la bursa tu sau apropiatii tai?'

21:30, 09.03.2024 - George Simion, presedintele AUR, afirma sambata despre cazul Rosia Montana ca ”miroase a tradare de tara cu speculatii la bursa pe baza de aur”, relateaza News.ro. Liderul AUR George Simion afirma ca, dupa o luna in care Marcel Ciolacu si ministrii sai au inundat spatiul public din Romania cu informatia…

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

„Cred ca au avut acordul cuiva din club” » Reacție neașteptata in scandalul de la Rapid: „Asta e mentalitatea”

14:31, 26.02.2024 - Fostul portar al Rapidului, Mircea Bornescu (43 de ani), a comentat in direct la GSP Live escapada in care au fost implicați Alexandru Albu și Andrei Borza, dupa eșecul giuleștenilor cu Poli Iași, scor 1-3. La scurt timp dupa infrangerea impotriva elevilor lui Leo Grozavu, Albu și Borza au fost surprinși…


Ce parere ai despre aceasta stire?