Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Octavian Strunilă are contract prenupțial cu soția lui, pentru a o proteja de datorii! Actorul a luat o decizie neașteptată

Publicat:

a facut un gest de apreciat fața de soția lui! Inainte sa se casatoreasca, cei doi au semnat un contract prenupțial, dupa ce el a cerut acest lucru. Actorul nu a urmarit sa iși pastreze averea neatinsa, ci sa iși protejeze soția de datorii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie radicala! Acuzat de violenta domestica, capitanul naționalei nu mai are voie sa se apropie de sotia sa

16:55, 07.05.2024 - Fostul capitan al echipei de rugby a Scotiei, Stuart Hogg, a primit ordin de interdictie in legatura cu sotia sa, de care este separat, si de casa acesteia din Hawick, inainte de procesul sau din vara. In varsta de 31 de ani, el a pledat nevinovat la o acuzatie de comportament abuziv fata de mama celor…

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Star Matinal. Cum este Puya in rolul de tata. Artistul și soția lui, Melinda, au impreuna trei copii: „Din fericire...”

09:25, 15.04.2024 - Puya se mandrește cu familia lui. Artistul este impreuna de ani buni cu Melinda, femeia care i-a daruit trei fete. Artistul spune ca nu s-a considerat niciodata un parinte exigent, dar in schimb, copiii l-au vazut mereu pe tatal lor ca un om mai sever.

Judecatoarea acuzata de trafic de droguri, decizie neașteptata in dosarul in care a fost arestata

23:01, 02.04.2024 - Judecatoarea Ana-Maria Chirila, care a fost arestata pentru ca divulga mafiei informații secrete din dosare și este acuzata ca se droga cot la cot cu interlopii, in propria casa, transformata in „cuibușor de tras pe nas”, a renunțat la lupta.

Barbatul care și-a drogat soția pentru a fi violata de 83 de straini va fi judecat intr-un centru de expoziții. De ce s-a luat aceasta decizie

17:00, 07.03.2024 - Un barbat care și-ar fi drogat soția pentru ca 83 de necunoscuți pe care i-a cunoscut online sa o violeze timp de zece ani va fi judecat intr-un centru de expoziții transformat, din cauza numarului mare de barbați acuzați de viol.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

Armin Nicoara și Claudia Puican, inca o masura de precauție in caz ca divorțeaza! Dupa ce au facut contract prenupțial, acum cei doi au mai luat o decizie importanta. Saxofonistul spune motivul!

22:50, 21.02.2024 - Claudia Puican și Armin Nicoara s-au casatorit in urma cu doi ani, insa nu inainte ca cei doi sa semneze un contract prenupțial in cazul in care vor ajunge, din nefericire, la divorț. Aceștia insa au mai luat acum inca o masura de precauție pentru a fi siguri ca in cazul unui separari, niciunul nu va…


Ce parere ai despre aceasta stire?