Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie ISTORICĂ: după Armani, Prada, Valentino şi Versace, şi Dolce&Gabbana RENUNŢĂ să mai producă aceste obiecte vestimentare

Publicat:

Dolce&Gabbana va renunta la folosirea blanurilor naturale in toate colectiile sale incepand din acest an, a anuntat casa de moda italiana intr-un comunicat redactat in comun cu organizatia pentru drepturile animalelor , informeaza Reuters.

"Intregul sistem din industria modei are un rol important in privinta responsabilitatii sociale, care trebuie promovat si incurajat", a declarat , directorul de marketing si comunicare al grupului D&G, scrie Agerpres.

Casa de moda italiana va face tranzitia spre articole vestimentare si accesorii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Laurette iși vinde vila de lux din Tunari și mașina! Vedeta renunța la tot ce are in Romania: ”Prețul casei...” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - Laurette a luat o decizie neașteptata! Vedeta vrea sa scape de toate bunurile pe care le are in Romania, astfel ca și-a scos la vanzare casa de lux din Tunari și mașina. Iata de ce a luat Laurette aceastp decizie și unde va locui, dupa ce va ramane fara locuința.

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Naționala Germaniei, decizie istorica: Va renunța la un parteneriat vechi de 70 de ani

07:50, 22.03.2024 - Naționala de fotbal a Germaniei se pregatește intens pentru Campionatul European ce va avea loc in aceasta vara, iar Federația de Fotbal a venit cu o decizie surprinzatoare și istorica, scrie hotnews.ro .

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.

„O decizie istorica”: UE vrea sa puna capat plasticului de unica folosința in restaurante

09:20, 05.03.2024 - UE a convenit luni sa faca toate ambalajele reciclabile pana in 2030 și sa interzica recipientele de plastic de unica folosința in restaurante, limitand in același timp PFAS („poluanți eterni”), masuri insoțite de derogari greu de obținut, scrie AFP, potrivit hotnews.ro .

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

In timp ce fermierii europeni protesteaza, cei americani regreta amarnic o decizie luata anul trecut

14:55, 22.02.2024 - Dan Henebry, un fermier din statul american Illinois, regreta ca nu a vandut o parte mai mare din recolta sa de porumb in vara anului trecut, cand „Midwest”-ul american avea nevoie de ploaie si preturile erau mai mari, iar acesta nu este un caz singular, transmite Reuters și Agerpres.

Trei persoane au fost arestate in București pentru trafic de droguri de mare risc

21:15, 10.02.2024 - Cele trei persoane au fost arestate preventiv, sambata, 10 februarie, pentru 30 de zile, dupa ce doi dintre acestea sunt suspectate ca au intrat cu o maceta in casa celei de-a treia, de unde au furat droguri, bani si obiecte vestimentare, relateaza News.ro.Doi dintre dintre suspecți sunt cercetati spentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?