Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie anulată în India. Un bărbat fusese achitat de agresarea sexuală a unei fete pentru că „nu a existat contact piele pe piele”

Publicat:

a Indiei a anulat o controversata decizie judecatoreasca prin care un barbat era achitat de agresiune sexuala asupra unei fete de 12 ani, deoarece „nu a existat niciun contact piele pe piele” cu victima, relareaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Un barbat judecat pentru conducere sub influența alcoolului, achitat dupa ce s-a demonstrat ca sufera de o afecțiune rara

21:05, 22.04.2024 - Un belgian judecat pentru conducere sub influența alcoolului a fost achitat dupa ce instanța din Bruges a aflat ca suferea de o afecțiune numita sindromul de autoproducere a alcoolului, pe fondul unor probleme intestinale, potrivit The Guardian.

India: Un grup de barbați au violat in grup o femeie din Spania in Dumka

09:55, 04.03.2024 - O femeie de 45 de ani, din Spania, a fost violata de un grup de barbați din India, iar soțul ei a fost batut cu bestialiate. Atacul a avut loc vineri seara in districtul Dumka, in statul Jharkhand din estul tarii. Patru barbati au fost arestati, sambata. Cuplul calatorea cu motocicleta intr-o regiune…

O decizie juridica importanta in Alabama, SUA: embrionii criogenizați sunt acum considerați copii in ochii legii

04:55, 22.02.2024 - Principalul spital din statul american Alabama a suspendat procedurile IVF (fertilizare in vitro) dupa ce Curtea Suprema a statului a hotarat ca embrionii criogenati pot fi considerati in mod legal copii, informeaza Rador Radio Romania. Autoritatile spitalicesti americane au declarat ca se tem ca…

India: barbat ucis de un leu dupa ce intrase in incinta acestuia pentru a-si face un selfie

15:00, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a sarit in incinta acestuia, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, Independent.co.uk.

Ce decizie curajoasa a luat Gina Matache la 61 de ani. Mama Deliei vrea sa iși refaca viața cu un barbat mai tanar

15:40, 12.02.2024 - Gina Matache a facut de curand o serie de dezvaluiri surprinzatoare. Mama Deliei și a Oanei a vorbit despre cum l-a ajutat pe fostul sau soț, dar și despre faptul ca vrea sa iși refaca viața amoroasa. Iata ce a declarat!

VIDEO. Proteste violente in India soldate cu doi morți și peste 80 de raniți

17:20, 09.02.2024 - Doua persoane au fost ucise și peste 80 au fost ranite in protestele violente din orașul Haldwani, din nordul Indiei, in urma unei campanii de demolare a guvernului a ceea ce acesta numește “incropiri ilegale”, au declarat vineri autoritațile. Violențele au izbucnit joi, cand oficialii statului Uttarakhand…


Ce parere ai despre aceasta stire?