Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizia care poate duce la RĂZBOI: Iordania a întors spatele comuniştilor din Coreea de Nord

Publicat:

Iordania a anuntat joi ruperea relatiilor diplomatice cu Coreea de Nord, informeaza AFP. iordanian precizeaza ca hotararea in acest sens a guvernului a fost sustinuta printr-un decret regal. Au fost ridicate acreditarile ambasadorului iordanian in Coreea de Nord, cu resedinta la Beijing, si ambasadorului nord-coreean in Iordania, cu resedinta la Damasc, anunta Agerpres.

Citește și: Dovada ca a fost IERTAT de ! Ce funcție a primit fostul vicepremier Marcel Ciolacu

Decizia a fost luata "in conformitate cu politica aliatilor Iordaniei in aceasta problema",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antony Blinken, discuții de mai multe ore in spatele ușilor inchise cu ministrul chinez de externe, Wang Yi

08:40, 26.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, s-a intalnit vineri cu ministrul de externe chinez ,Wang Yi, la Beijing, pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei in Ucraina.

Misterul intalnirii secrete de la Damasc: Ce se ascunde in spatele vizitei șefului Serviciului Secret Roman la președintele Bashar al-Assad

22:15, 18.04.2024 - O știre extrem de interesanta a inviorat astazi scenele politice internaționale: șeful unuia dintre serviciile secrete din Romania s-ar fi intalnit in secret cu președintele Bashar al-Assad, intr-o vizita misterioasa la Damasc, conform presei din Siria. Detalii explozive, generatoare de controverse…

A murit soția ambasadorului Rusiei in Romania. I s-a facut rau in casa

09:35, 09.04.2024 - Soția ambasadorului Rusiei in Romania a decedat, dupa ce i s-a facut rau in reședința din București. Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit, in noaptea de luni spre marți, in timp ce se afla in reședința sa. Apelul la numarul 112 a fost inregistrat puțin dupa ora 04:00. Soția…

Urmeaza inca un razboi, Israel-Iran?

16:21, 02.04.2024 - Ar fi o consecinta a atacului israelian de luni seara, asupra unei anexe a ambasadei Iranului la Damasc, atac in care au murit personalitati inalte ale Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC).

Ultima ora: Israelul ar fi bombardat consulatul și reședința ambasadorului Iranului in Siria

18:25, 01.04.2024 - Imagini publicate de instituțiile de presa siriene arata consecințele unui presupus atac aerian israelian la Damasc cu puțin timp in urma. Atacul a vizat o cladire adiacenta ambasadei Iranului in Siria, in municipalitatea Mezzeh din zona Damasc.Agenția de știri Reuters citeaza site-ul de știri…

Silvestru „o toarna” pe Diana Șoșoaca. Cine sustine ca se afla in spatele ei. ”Este Diana Mondiala. A ras toata Romania de ea”

13:31, 29.03.2024 - Cu puțin timp inainte de startul campaniilor electorale, este mare razboi in sanul familiei Șoșoaca, iar totul a culminat cu anunțul ca Silvestru și Diana Șoșoaca divorțeaza, atat legal, cat și din partidul recent inființat. Ba mai mult, intr-o intervenție televizata recenta, Silvestru „o toarna” pe…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.


Ce parere ai despre aceasta stire?