Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decembrie, luna când copiii îşi văd acasă părinţii

Publicat:

Mii de copii doljeni au unul sau ambii parinti plecati la munca peste hotare, locul acestora fiind luat, in cele mai multe cazuri, de bunici. In ultimii doi ani, in Dolj, peste 3.400 de copii au fost luati in evidenta ... Post-ul Decembrie, luna cand copiii isi vad acasa parintii apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama inca fara soluție: Peste jumatate dintre parinții care muncesc in alte țari nu vin acasa de SARBATORI

19:40, 30.04.2024 - Drama inca fara soluție: Peste jumatate dintre parinții care muncesc in alte țari nu vin acasa de SARBATORI Mai mult de jumatate –  55% –  dintre parinții care lucreaza peste granița nu vor petrece sarbatorile pascale in țara, alaturi de copiii lor, in vreme ce 39% spun ca vor veni acasa pentru Paște,…

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

Misiune dificila pentru parinții zilelor noastre: Cum sa motivezi copilul sa faca mișcare?

23:15, 21.03.2024 - Daca interacționezi cu copiii mici sau, pur și simplu, daca stai sa-i urmarești, cu siguranța vei spune ca sunt cele mai energice ființe din lume, ca au baterii inepuizabile și chef de cațarat, de jucat cu mingea, de dat pe tobogane și alergat, numai sa nu stea locului o clipa. Lucrurile se mai liniștesc…

Judecator, despre un nou ”drept fundamental”

06:50, 17.03.2024 - Adriana Stoicescu analizeaza un complicat dosar despre tineri și obiceiurile lor. Fosta șefa a Tribunalului Timiș nu se afla intr-o sala de judecata și nici nu aplica sentințe. Face insa un rechizitoriu și  interpreteaza cu uimire și indignare noțiunile de ”libertate și democrație” din”lumea noua”.…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.

Cum se intorc copiii acasa. O zona din Arad, uitata de Primarie, a devenit raiul cainilor vagabonzi

14:05, 13.02.2024 - Ați putea crede ca imaginile pe care le vom prezenta mai jos sunt dintr-un sat uitat din marginea județului Arad. Insa nu sunt așa. Sunt... The post Cum se intorc copiii acasa. O zona din Arad, uitata de Primarie, a devenit raiul cainilor vagabonzi appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

Cuvinte cheie:

parintii copiii acasa

Ce parere ai despre aceasta stire?