Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decana de vârstă a omenirii își dezvăluie secretul: amabilitatea te ajută să trăiești mai mult

Publicat:

Decana de varsta a omenirii, din Arkansas (SUA), in varsta de 116 de ani, considera drept cheie a longevitații tratarea celorlalți semeni cu amabilitate, scrie Reuters.

Foto: (c) and / Handout via Reuters

Weaver, nascuta la 4 iulie 1898, locuiește la un centru de îngrijire pentru seniori din , unde face exerciții în scaunul ei cu rotile de trei ori pe saptamâna și manânca trei mese pe zi în sala de mese.

"I-am tratat pe toți așa cum doresc…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Lingura electrica ce te ajuta sa mananci sanatos se lanseaza pe piața: A luat premiul Ig Nobel!

09:35, 21.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Ucraina a suspendat serviciile consulare pentru cetatenii care au varsta mobilizarii

16:05, 23.04.2024 - Ucraina a suspendat pana la noi ordine serviciile consulare pentru cetatenii care au varsta mobilizarii si care traiesc in strainatate cu exceptia celor necesare pentru revenirea in Ucraina, informeaza marti o linie de asistenta telefonica a guvernului, in ceea ce pare a fi o masura pentru stimularea…

Un expert dezvaluie secretul longevitații: Dieta pentru a ajunge la varsta de 100 de ani

23:30, 05.04.2024 - Valter Longo, un expert in longevitate cu peste 35 de ani de experiența, dezvaluie dieta pe care o considera ideala pentru o viața lunga și sanatoasa.In 1989, Longo a inceput oficial sa cerceteze ce este necesar pentru a ajunge la varsta de 100 de ani și chiar mai mult.

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Aeroportul din Istanbul folosește ciini de terapie

23:41, 12.03.2024 - Stresat inaintea unui zbor important? Ciini de terapie sint acum la dispozitia calatorilor pe Aeroportul din Istanbul (IST) pentru a-i ajuta sa se relaxeze, informeaza Reuters. Aeroportul a derulat acest program in ultima luna pentru a ajuta la reducerea stresului si a anxietatii in rindul pasagerilor…

SAP dezvaluie noile unelte care ajuta la dezvoltarea companiilor in era inteligenței artificiale

11:15, 07.03.2024 - SAP dezvaluie cele mai noi inovații tehnologice prin care iși va sprijini clienții care doresc sa iși foloseasca datele la capacitate maxima, pentru a obține acces la insight-uri mai relevante, pentru a crește mai repede, dar și pentru a atinge o eficiența sporita in era inteligenței artificiale. Noile…


Ce parere ai despre aceasta stire?