Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De parcă și așa nu l-am iubi destul de tare, Keanu Reeves a păşit pe covorul roşu al Oscar 2020 la braţul mamei sale

Publicat:

, in varsta de 55 de ani, a impresionat publicul dupa ce si-a facut aparitia la gala premiilor Oscar 2020 alaturi de mama lui, designer-ul vestimentar de 76 de ani, scrie adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Juriul Festivalului de Film de la Cannes - Lily Gladstone, Eva Green, Omar Sy se alatura presedintei Greta Gerwig

09:35, 29.04.2024 - Alaturi de presedinta Greta Gerwig pentru a acorda Palme d'Or din acest an se vor afla Lily Gladstone, nominalizata la Oscar pentru "Killers of the Flower Moon"; Eva Green, starul din "The Three Musketeers"; Omar Sy, protagonistul din "Lupin"; Ebru Ceylan, care a contribuit la scenariul pentru "Winter…

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

Al Pacino va lansa un volum de memorii in octombrie

00:50, 13.03.2024 - Actorul american Al Pacino, recompensat cu Oscar, va lansa in luna octombrie primul sau volum de memorii, intitulat „Sonny Boy”, scrie The Guardian. Cartea povesteste copilaria actorului in New York, cariera de la Hollywood si contine ganduri despre „dragoste si sens”. Cartea, publicata de Penguin Random…

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Oscar 2024 - Repere care ar putea fi atinse la cea mai asteptata gala - Cine sunt favoritii

10:00, 06.03.2024 - BBC a gasit 17 repere care ar putea fi atinse la gala Oscar de la Los Angeles. Conform unui model matematic, "Oppenheimer" are 78% sanse de a castiga premiul pentru "cel mai bun film" la gala Oscar din acest an, scrie The Hollywood Reporter, potrivit news.ro. "Oppenheimer" conduce lista nominalizarilor,…

Știrile Antena Stars. Singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard. Laurențiu Dobre, povestea din spatele succesului. Cum a inceput totul / VIDEO

21:40, 16.02.2024 - Dupa mulți ani de munca și ambiție, Laurențiu Dobre a ajuns sa traiasca visul american. Este singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard și a imbracat o mulțime de vedete de peste Ocean. Chiar daca este cunoscut, nu are de gand sa se opreasca aici.

Filmul „Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA

18:15, 14.02.2024 - Filmul „Sleeping Dogs”, un film cu caștigatorul Oscar-ului Russell Crowe, bazat pe o carte a autorului roman Eugen Ovidiu Chirovici, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 22 martie 2024, transmite, miercuri, Ambasada SUA la București.


Ce parere ai despre aceasta stire?