Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce trebuie să pui sare la pervazul geamului. Sfaturile oferite de Baba Vanga dacă vrei să ai noroc

Publicat:

a oferit mai multe sfaturi pentru a atrage norocul in viața noastra. Daca vrei sa ai mai mulți bani și o viața prospera, ține cont de spusele clarvazatoarei de origine bulgara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana faptelor bune. O biserica parasita din Apuseni, readusa la viața de localnici, chiar inainte de Paște

07:40, 30.04.2024 - Veche de aproape trei secole, Biserica monument din satul Tomnatec din Hunedoara, este la un pas sa devina o ruina. Dupa zeci de ani in care a fost uitata de autoritați, cațiva localnici din zona s-au gandit sa o renoveze cu ocazia sarbatorilor pascale.Oamenii au maturat podelele, au șters praful de…

O eleva de 16 ani a cazut de la etajul unui liceu din Cluj, in timpul orei. Profesorul și colegii, martori ai accidentului șocant

20:05, 22.04.2024 - "Din primele verificari efectuarea a reieșit ca minora, in varsta de 17 ani, ar fi cazut de pe un pervaz al salii de clasa, in codiții ce urmeaza a fi stabilite in cadrul anchetei. La fața locului a intervenit de urgența un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportata la…

Un arbitru de scaun a fost interzis pe viața din tenis - Explicațiile oferite de ITIA

11:15, 20.04.2024 - Pavel Atanasov, ​un arbitru de scaun bulgar, a primit interdictie pe viata din tenis dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Sfaturile lui Reli: Suntem un tot unitar

14:10, 23.02.2024 - O viața infloritoare nu este rodul hazardului, ci foarte des consecința unui mod de viața echilibrat. Ințelepții ne sfatuiesc sa evitam cauzele tristeții și ale bolii. Echilibrul personal este cuvantul cheie al bucuriei de a trai și al sanatații. Fiecare putem atinge aceasta ținta. Dar, din nefericire…


Ce parere ai despre aceasta stire?