De ce e bine să speli avocado înainte să îl mănânci. Greșeala pe care o fac mulți români
Publicat:Avocado este o adevarata delicatesa și se numara din ce in ce mai des printre alegerile romanilor. Este delicios, plin de grasimi sanatoase și ușor de preparat. Cu toate acestea, nu mulți știu daca trebuie spalat sau nu inainte de a fi consumat. De ce trebuie spalat avocado inainte de a fi mancat? Multa lume este de parere ca avocado nu trebuie spalat. Am putea merge pe premiza “daca nu mancam coaja, nu o spalam”. Bananele sau portocalele nu le spalam inainte de a le consuma, dar se aplica aceeași regula și in cazul avocado? Ei bine, conform unui studiu FDA, care a studiat peste 1.500 de avocado…
Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…
Sursa articol si foto: vocea.biz
Stiri pe aceeasi tema
Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, vrea cu orice preț sa scape de arest! Ce le-a promis magistraților, in cazul unui verdic pozitiv
10:31, 26.03.2024 - Dupa luni intregi petrecute in arestul preventiv, Tudor Duma ar putea sa fie eliberat. Acesta a incercat recent sa ii convinga pe magistrați sa renunțe la masura arestului preventi, spunand ca are un viitor intreg in fața și ca vrea sa inceapa o noua viața.In timpul audierilor, acesta a declarat ca…
Ingrijorator! Raportul care ar putea speria oamenii sa nu mai manance fructele și legumele de care au nevoie
04:05, 22.03.2024 - Aproximativ 95% dintre capșunile neorganice, frunzele verzi, cum ar fi spanacul și varza kale, muștarul, strugurii, piersicile și perele testate de guvernul Statelor Unite conțineau niveluri detectabile de pesticide, potrivit Ghidului 2024 al cumparatorului privind pesticidele din produsele agricole,…
Aproape 60 milioane tone de legume proaspete au fost recoltate in UE, in 2022
14:15, 01.03.2024 - Legumele proaspete au fost cultivate pe doua milioane de hectare de teren in Uniunea Europeana, din care au fost recoltate 59,8 milioane tone de culturi, arata datele publicate vineri de Oficiul european pentru Statistica (Eurostat), potrivit Agerpres. Cele trei legume proaspete cel mai frecvent…
Misiune mai puțin obișnuita pentru salvatori: Au scos o vaca impotmolita in malul raului Bac
11:45, 29.02.2024 - Salvatorii de la Inspectoratul General de Situații Urgente au avut o misiune mai puțin obișnuita, aceștia au salvat o bovina de la inec. Cazul a avut loc intr-un sat din raionul Anenii Noi. Potrivit infomațiior animalul era imobilizat in malul raului la o distanța de circa 2 metri de la mal.
Aproape 2/3 dintre fructele și jumatate dintre legumele neecologice din Franța conțin pesticide. Produsele care depașesc limita maxima
00:25, 23.02.2024 - Aproape doua treimi din fructe (73,1%) si aproape jumatate din legume (45,8%) neecologice contineau cel putin un reziduu de pesticide in perioada 2017-2021, potrivit unui studiu realizat de Generations futures publicat joi, la mai putin de o luna de la anuntarea intreruperii planului Ecophyto in Franta,…
5 alimente pe care ar trebui sa le incluzi in alimentația ta cel puțin o data in fiecare saptamana
16:45, 04.02.2024 - In acest articol, vom explora cinci alimente pe care ar trebui sa le adaugam in planul nostru alimentar cel puțin o data pe saptamana pentru a ne asigura ca obținem beneficii pentru sanatate.Pește gras:Peștele gras, precum somonul, macroul, sardinele și tonul, este bogat in acizi grași omega-3, proteine…
Cand nu trebuie sa mananci banane, de fapt. Ce spun experții despre consumul acestor fructe
16:20, 01.02.2024 - Chiar daca bananele sunt recunoscute ca fiind o fructa delicioasa și nutritiva, experții in nutriție atrag atenția ca nu sunt potrivite pentru toata lumea, mai ales pentru persoanele cu anumite probleme de sanatate. Cand este bine sa le eviți? Bananele, printre cele mai versatile fructe Fructele, inclusiv…
Moda legumelor cultivate acasa nu salveaza mediul - Amprenta de carbon este de cinci ori mai mare decat in cazul agriculturii convenționale
00:10, 30.01.2024 - Fructele și legumele cultivate in gradinile urbane, care sunt adesea prezentate ca fiind mai sanatoase și mai durabile, sunt adesea mai mari producatoare de dioxid de carbon decat alimentele cultivate in mod convențional, potrivit unei cercetari publicate in Nature Cities, care evidențiaza culturile…