Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce alege Delia mereu vacanţele exotice? Artista a dezvăluit ce o atrage la aceste locuri

Publicat:

Delia e pasionata de vacante exotice si ne încânta de fiecare data cu fotografii din destinatii pe care le viziteaza. Artista s-a întors recent dintr-un loc de vis si a povestit ce experiente noi a trait.

Mai mult, le-a dat si câteva sfaturi pretioase celor care ar vrea sa ajunga acolo. Experientele povestite de artista sunt desprinse parca dintr-o lume de basm, asa ca Delia i-a îndemnat pe fanii sa viziteze acele locuri.

Urmariti întregul interviu cu Delia aici.

Foto:

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia a dezvaluit ca sufera de mai multe afecțiuni. Cum o afecteaza in viața de zi cu zi

09:21, 29.05.2024 - Delia a dezvaluit ca sufera de mai multe afecțiuni. Cum o afecteaza in viața de zi cu zi Continue reading Delia a dezvaluit ca sufera de mai multe afecțiuni. Cum o afecteaza in viața de zi cu zi at Tabu.

Ediție speciala iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frica”

22:50, 12.05.2024 - In aceasta ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Cați bani cheltuie influencerița clujeana Carmen Grebenișan pe vacanțele de lux, dupa separarea de Alex Militaru. A vizitat locuri impresionante

15:05, 08.05.2024 - Carmen Grebenișan a anunțat recent desparțirea de soțul ei, Alex Militaru. De atunci, blondina s-a bucurat de o serie de vacanțe exotice ce par menite sa-i ofere un refugiu in aceasta perioada dificila. Trecand de la New York, unde a petrecut cateva zile de neuitat, la plajele fermecatoare din Tulum,…

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paradisul palmierilor la Mehedinți. Edilul s-a inspirat din vacanțele exotice

23:15, 28.03.2024 - O localitate din județul Mehedinți, situata pe malul Dunarii, langa Drobeta-Turnu-Severin, a devenit paradisul palmierilor plantați pe marginea drumului, neasfaltat, de altfel. Satul uitat de lume de la Dunare s-a transformat intr-un adevarat paradis al palmierilor, pentru ca nu mai puțin de 150 de…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Gina Pistol ii alege cu grija ținutele fetiței sale! Dovada clara ca prezentatoarea TV este atenta ca micuța sa fie mereu in pas cu moda / PAPARAZZI

23:35, 09.03.2024 - Gina Pistol este o mama model! Cunoscuta prezentatoare TV ii alege cu grija ținutele fetiței sale! Dovada clara ca vedeta este atenta ca micuța sa fie mereu in pas cu moda. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de…


Ce parere ai despre aceasta stire?