Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ajung copiii să fie neascultători. Explicațiile specialiștilor

Publicat:

Vedem din ce in ce mai des profesori și parinți care se plang de faptul ca elevii/copiii nu ii mai asculta. Vedem acest lucru pe strada, in magazine, la școala etc. Oare de ce ajung copiii sa fie neascultatori și ce trebuie sa faca educatorii?

In primul rand sa vedem ce sta la baza unui astfel de comportament. C. Hughes observa ca mediul (familial sau școlar) poate sa-și puna amprenta asupra modului in care copilul acționeaza. In familie observați daca: oamenii iși arata unii altora respect, in ce mod in care sunt rezolvate problemele – prin argumente sau prin dispute și țipete și daca…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

400.000 de accidente anual in Romania - doar 10% ajung la poliție. Care sunt soluțiile specialiștilor

11:40, 13.05.2024 - 400.000 de accidente au loc anual in Romania, insa dintre acestea doar 10% ajung la poliție, spun specialiștii Uniunii Naționale a Societaților de Asigurare și Reasigurare din Romania. Altfel spus, un accident rutier are loc la fiecare 80 de secunde, spune la podcastul Digi Context Claudiu Sofron, specialist…

A picat la CCR o procedura penala in cauzele care ajung la CJUE. Explicațiile judecatorilor

19:40, 10.04.2024 - Judecatorii CCR au decis, miercuri, ca este neconstituționala soluționarea, in cauzele penale, „fara citarea parților”, a recursului impotriva incheierii prin care instanța se pronunța asupra suspendarii judecații ca urmare a sesizarii Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), conform unui comunicat…

Cum ajung 'samuraii' sa ne taie copiii in școli. Ii trimitem sa invețe, dar sa nu știm daca vor veni teferi

15:36, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la Școala „Nicolae Titulescu“ din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat cu o maceta.

Cum ajung „samuraii“ sa ne taie copiii in școli. Cine asigura paza unitaților de invațamant

06:55, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la școala Nicolae Titulescu din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta, și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat la mana cu o maceta.

De ce pisica doarme la picioarele tale. Explicatiile specialistilor de care vrei sa afli cat mai repede

08:25, 04.04.2024 - V-ați așezat vreodata pe canapea sau in pat și v-ați trezit imediat cu pisica la picioare? Ei bine, specialiștii au deslușit misterul. De ce pisica doarme la picioarele tale? De ce pisica doarme la picioarele tale Indiferent daca preferați un pui de somn rapid sau va pregatiți pentru a va odihni in…

De ce a atacat ISIS-K un teatru din Moscova și ce se știe despre aceasta grupare. Explicațiile specialiștilor

08:26, 23.03.2024 - Statele Unite dispun de informații care confirma revendicarea de catre Statul Islamic a unui atac armat mortal la un concert din apropierea Moscovei, vineri, a declarat un oficial american pentru Reuters.

De ce este greu de dovedit ca metalele grele produc cancer la oameni. Explicațiile specialiștilor

22:05, 01.03.2024 - Contaminarea cu metale grele poate produce cancer. Cel puțin asta spun studiile internaționale. Din pacate, in Romania nu exista nicio posibilitate de a determina in ce masura aceste metale grele provoaca afecțiuni. Nu exista statistici, dovezi, iar pentru a le aduna, e nevoie de mult timp.

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?