Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a pierdut Mircea Geoană prezidențialele? 'La 3-3 a dat arbitrul penalty şi ai pierdut meciul'

Publicat:

In plin scandal al presupusei fraudari a alegerilor prezidentiale din 2009, fostul premier, , iese la rampa. Acesta a vorbit in direct la Romania TV despre Comisia parlamentara de ancheta si despre ce ar trebui sa faca acest for.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

OPINIE Mircea Geoana blameaza sistemul de vot din Romania

18:40, 20.05.2024 - Sistemul de vot din Romania este cel mai primitiv din toata Europa a declarat, sambata, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, la Congresul Studentilor din Romania, .... The post OPINIE Mircea Geoana blameaza sistemul de vot din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Avortul ar putea deveni serviciu medical garantat in Romania. Procedura ar putea fi gratuita in anumite condiții

15:00, 16.05.2024 - Avortul, care acum este legal, dar refuzat de multi medici din spitalele de stat din Romania, ar putea deveni curand un serviciu medical garantat.Deputatii din Comisia pentru Drepturile Omului au votat adoptarea proiectului de lege privind garantarea dreptului la intreruperea de sarcina.

Sondaj: Pe cine ar vota la prezidențialele din Romania basarabenii cu cetațenie romana

20:20, 30.04.2024 - Mircea Geoana, actualul secretar general adjunct al NATO, ar caștiga cel mai mare numar de voturi al moldovenilor din Republica Moldova care dețin și cetațenia romana, arata un nou sondaj realizat de compania iData și citat de Deschide.md.

Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 21:00!

19:51, 30.04.2024 - Avocatul patronului Fermei Dacilor și al mafiei gunoaielor, Iancu Toader, se imbogațea in pandemie cot la cot cu Victor Pițurca și cu Victor Ponta. Legaturile afacerilor cu maști ajunsesera pana la dictatorul Erdogan. Iar afacerile lui Iancu Toader nu se opreau aici. Patronul lui Iancu Toader de la…

Geoana: Va fi jale cu atacurile rusești pe dezinformare, pe cibernetic, impotriva alegerilor, inlusiv in Romania

21:45, 07.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a spus la Digi24 ca Rusia va lansa atacuri cibernetice și campanii de dezinformare pentru a perturba alegerile din Europa, inclusiv din Romania, in incercare de a aduce la putere forțe mai favorabile Moscovei.

Conducerea echipei de rugby acuza arbitrul de vicierea rezultatului finalei Cupei Romaniei

14:15, 07.04.2024 - Memoriu care nu va schimba nimic si care nu va afecta cumva prestatia viitoare a unor arbitri slabi din toate punctele de vedere. Timisoara a pierdut pe teren partida cu Dinamo din finala Cupei Romaniei, la capatul unui meci cu destule greseli de arbitraj, iar conducerea echipei acuza ca rezultatul…

Cine va interpreta imnul la meciul Romaniei cu Irlanda de Nord

19:30, 21.03.2024 - Federația Romana de Fotbal a anunțat joi ca intonarea imnului inainte de meciul amical de fotbal dintre Romania și Irlanda de Nord ca fi onorata de un invitat special. Meciul are loc vineri de la ora 21.45, pe Arena Naționala. „Devenita o tradiție la meciurile echipei naționale, intonarea imnului…

Fotbalist roman din Italia, condamnat dupa ce a agresat un arbitru

23:30, 24.02.2024 - Totul din cauza unei lovituri de departajare acordate echipei adverse. Meciul s-a disputat intre Piano San Lazzaro și L'Aquila, in serie D, potrivit publicației italiene „il Resto del Carlino”. Nu i-a picat bine faptul ca arbitrul, in minutul 27 al reprizei a doua, a indicat o lovitura de pedeapsa…


Ce parere ai despre aceasta stire?