Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De cate ori pe săptămână face Alexandra Stan dragoste. Răspunsul ei a uimit fanii

Publicat:

este una dintre cele mai indragite și indraznețe artiste de la noi din țara, iar vedeta iși petrece destul de mult timp pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate destul de mare. Fanii au fost curioși ce se petrece in viața personala a cantareței, asta dupa ce a decis sa se desparta de producatorul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucataria ei „normala” și cu aragazul sau „umil” FOTO

21:05, 19.04.2024 - Celebra actrița Drew Barrymore a fost din nou laudata de fani pentru firea ei autentica și umila, dupa ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au ramas șocați de cat de „normala” este bucataria ei, potrivit Daily Mail Online.

Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea facuta de vedeta la nivelul fetei, fanii nu sunt incantati. Foto

09:16, 05.04.2024 - Alexandra Stan, de nerecunoscut pe strada. Vedeta a facut o noua schimbare de look, așa cum ne-a tot obișnuit in ultima vreme. A trecut prin multe tranziții, dar cea de acum i-a șocat complet și pe fani. Ce modificare a facut la nivelul feței și cum arata artista acum. Alexandra Stan, schimbare de look…

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Cati bani caștiga Lidia Fecioru din bioenergoterapie. Raspunsul ei i-a uimit pe mulți

17:55, 14.02.2024 - Lidia Fecioru a facut recent o serie de dezvaluiri de senzație. Bioenergoterapeutul a vorbit inclusiv despre cat caștiga, dar și cum a ajuns sa practice aceasta meserie. Iata ce a declarat!

Discuțiile privind comasarea alegerilor, blocate in Coaliție. Renunța PSD la idee? Raspunsul lui Ciolacu

12:00, 13.02.2024 - Marcel Ciolacu a fost intrebat, marti, de ce s-au blocat discutiile de luni din coalitie si a raspuns: ”Am luat decizii, pe ce avem urgente legislativ, cum este situatia financiara”, relateaza News.ro.”Dumneavoastra cand ati mers pe strada v-a intrebat cineva de comasare? Pe  mine nu m-a intrebat nimeni”,…

Vești din Egipt! Hamas a trimis pentru propunerea de armistitiu in Fasia Gaza

04:05, 07.02.2024 - Oficiali egipteni au declarat marti ca au primit raspunsul Hamas la un acord-cadru de incetare a focului pentru Fasia Gaza, se arata intr-o declaratie a serviciului de informatii al Egiptului, relateaza Reuters, citat de news.ro."Vom discuta toate detaliile cadrului propus cu partile implicate pentru…

„Trebuie sa caute ajutor”. Donald Trump și-a uimit fanii cu o postare ciudata: „Ce parere aveți?"

14:30, 05.02.2024 - Curios sa afle daca seamana cu „Regele Rock'n' Roll-ului”, fostul președinte american Donald Trump i-a intrebat sambata, 3 februarie, pe cei peste 6 milioane de urmaritori de pe platforma Truth Social daca ei cred ca are trasaturi comune cu Elvis Presley, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?