Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De acolo de sus, Anca Parghel ne zâmbește! Ozana Barabancea & FreeStay, tribut emoționant în deschiderea "Te cunosc de undeva!"

Publicat:

Premiera la "Te cunosc de undeva!", premiera în cariera muzicala a lui . Câștigatorul X Factor a cântat pentru prima data la tobe alaturi de colegii sai de la FreeStay, cu ocazia momentului special dedicat , pe care-l va susține alaturi de , jurata vocilor din show-ul transformarilor.

Dupa ce a demonstrat în concertele sale ca știe sa cânte la mai multe instrumente, printre care vioara, chitara electrica și acustica, bass, pian și chiar muzicuța, Florin le-a aratat tuturor ca știe sa bata și la……

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment memorabil marca Ozana Barabancea și Horia Brenciu

22:50, 04.05.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat in Ozana Barabancea și Horia Brenciu in a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum a reacționat jurata cand „s-a vazut” pe scena.

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Cine a caștigat cea de-a șaptea ediție. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte: ”Mi-a placut foarte mult” / VIDEO

00:16, 31.03.2024 - Ediția cu numarul șapte la show-ului Te cunosc de undeva a luat sfarșit! Dupa multe momente spectaculoase și emoții mari, o echipa a fost desemnata caștigatoare! Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte! Iata cine a caștigat ediția a șaptea!

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, transformare fabuloasa in Veronica și Motanul Danila: ”Un moment savuros” / VIDEO

23:50, 30.03.2024 - Florin Ristei și Ilons Brezoianu au facut un show de excepție pe scena Te cunos de undeva! Cei doi s-au transformat in Veronica și Motanul Danila, doua dintre personajele copilariei tuturor! Jurații au fost impresionați de spectacolul pe care l-au facut!

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzanta in Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

22:15, 02.03.2024 - Florin Ristei și Ilona au reușit sa creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, dupa ce ei s-au transformat in Pippo Franco și au cantat o melodie de copii.

Ilona si Ristei, transformare de senzatie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special aceasta la subrat!”

14:16, 15.02.2024 - Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce in fata telespectatorilor concurenti care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai putin de 2563 de transformari.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?