Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

David Ginola a făcut primele declarații la aproape o lună de când s-a prăbușit pe teren: "Mi s-a oprit din nou inima pe masa de operație"

Publicat:

se simte bine la aproape 3 saptamani de cand i s-a facut rau pe terenul de fotbal unde disputa un amical alaturi de mai multe celebritați. A fost operat timp de 5 ore, iar acum marturisește ca s-a trezit abia la spital. Fostul internațional francez nu-și amintește nimic despre momentele teribile: "M-am trezit pe masa de operație. Timp de o ora am fost intr-o gaura neagra. Am o frumoasa cicatrice pe piept. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaratii dupa despartirea de acesta: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

11:10, 09.05.2024 - Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, pana saptamana aceasta, cand a participat la ceremonia in cadrul careia acesta a fost numit oficial presedinte, in urma alegerilor recente din Rusia.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

08:25, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?