Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu tot nu își arată fața, la aproape două săptămâni de când a fost bătută. Fosta asistentă a dat din fund în fața camerei / VIDEO

Publicat:

Au trecut aproape doua saptamani de la incidentul șocant care a avut-o drept protagonista pe . Vedeta a fost batuta crunt de iubitul ei și, deși a revenit pe rețelele de socializare, evita sa posteze filmari sau poze in care i se vad chipul. In schimb, nu are nicio problema in a iși etala trupul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. „Sa fie alaturi de mine 24 din 24”

14:50, 23.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, are o cariera de succes in mediul online, unde a adunat un numar impresionant de fani. Fiica Andreei Esca este implicata in tot felul de proiecte, astfel ca a fost nevoita sa-și angajeze o echipa pentru a prelua din responsabilitați, dar și pentru ca aparițiile sale…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?