Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu și-a asumat relația cu noul iubit. Bruneta e îndrăgostită lulea. FOTO

Publicat:

e schimbata total! De cand e indragostita parca stralucește și... este mult mai discreta! Bruneta și-a asumat acum relația cu noul iubit și este mai fericita și mai zambitoare decat oricand.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cat de geloasa este Lavinia Parva in relația cu Ștefan Banica Jr. Bruneta, declarații din intimitate: ”Este unul dintre cei mai frumoși barbați...” a

13:20, 13.05.2024 - Lavinia Parva și Ștefan Banica Jr. formeaza un cuplu de senzație in showbiz-ul din Romania. Sunt casatoriți din anul 2017, iar de atunci și-au format o familie perfecta. Știind cat de cunoscut și apreciat de doamne și domnișoare este soțul ei, Lavinia Parva a dezvaluit daca este geloasa sau nu in casnicie!

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Ioana Stroe, finalista de la iUmor, decizie radicala in viața amoroasa! De ce nu-și mai cauta iubit și care e motivul pentru care exclude sa se mai casatoreasca / VIDEO

23:35, 09.03.2024 - Ioana Stroe, finalista de la iUmor, dar și Ioana cu pancarta, așa cum o mai știe lumea, a luat o decizie radicala in viața amoroasa. Bruneta a hotarat sa ia o pauza din cautarile unui viitor iubit. Ne spune motivul pentru care a ajuns la aceasta concluzie, dar face marturisiri și despre casatorie. De…

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…


Ce parere ai despre aceasta stire?