Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, primele declarații după ce s-a logodit cu Alin. Când vor face nunta: ”Am fost plăcut surprinsă” / VIDEO

Publicat:

, fosta ispita de la , s-a logodit cu iubitul sau. Ieri, aceasta a fost ceruta de soție de catre Alin, iar eveniment raspunsul acesteia a fost DA. Avem primele declarații ale vedetei dupa marele pas. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

Cine ii vrea dupa gratii pe Dana Badea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și pe Alin, partenerul ei! Problemele parca nu se mai termina pentru cei doi

22:50, 29.03.2024 - Dana Badea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și Alin, partenerul ei, au mari probleme cu legea. Dupa ce anul trecut au fost implicați intr-o altercație pe rețelele de socializare, acum cei doi se afla sub masura controlului judiciar. Cu toate astea, cineva ii vrea cu orice preț dupa gratii. Ce s-a…

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Cum arata iubitul Adrianei Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii. Tanara și-a gasit marea iubire dupa experiența din Thailanda

11:50, 23.02.2024 - Adriana Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și-a gasit marea dragoste dupa experiența traita in Thailanda. Tanara se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?