Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Capatos lipsește din emisiunea sa de la TV. Cine i-a luat locul la Antena Stars

Publicat:

Cunoscutul prezentator a lipsit in ultimele ediții ale emisiunii sale. Moderatorul” a fost inlocuit chiar de catre colega lui, cea care s-a alaturat acestui proiect cand show-ul a trecut de la Antena 1, la . De luni pana vineri, de la 22.30 pana la 00.30, prezinta emisiunea „” la , dupa ce ani de zile show-ul a fost difuzat la Antena 1. In fiecare ediție, moderatorul are diferiți invitați, dar și doi colegi de nadejde: pe și pe , cea care s-a alaturat acestui proiect de la inceputul acestui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irinel Columbeanu spune ce a facut cu darul de 50.000 de euro strans la nunta cu Monica Gabor: „Binele se face in liniște”

16:45, 27.03.2024 - Irinel Columbeanu face noi dezvaluiri despre nunta cu Monica Gabor, eveniment care a avut loc in 2006. Deși fosta soție nu mai vorbește deloc cu el, fostul om de afaceri nu poate uita cele mai deosebite clipe traite alaturi de aceasta. Din anul 2006 pana in 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au…

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!


Ce parere ai despre aceasta stire?