Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Buta, administratorul pârtiei de la Gura Râului, a murit într-un accident cu ATV-ul GALERIE FOTO

Publicat:

Barbatul a plecat sa verifice un traseu de concurs intre și Bradu, miercuri dupa-amiaza. Apropiații s-au alarmat in momentul in care nu le-a mai raspuns la telefon, și au alertat autoritațile.


, administratorul partiei din , a plecat miercuri dupa-amiaza sa verfice un traseu de concurs pentru ATV-uri, pentru o competiție care era programata in acest week-end.

La un moment dat, barbatul nu a mai raspuns la telefon iar apropiații s-au alarmat și au sunat la 112.

In cautarea barbatului, au plecat imediat echipe…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trafic blocat la intrarea in Constanta. Unui TIR i-a cazut containerul (Galerie FOTO)

08:36, 15.05.2024 - Astazi dimineata, la intrarea in municipiul Constanta, dinspre Valu lui Traian, traficul rutier este blocat. La intersectia de la sensul giratoriu, in dreptul statiei de benzina de la Lukoil, unui TIR i a cazut containerul. Traficul este blocat in acest moment in zona incidentului.Revenim cu detalii,…

Accident grav intr-o comuna din Argeș. Un tanar de 22 de ani a murit

07:45, 12.05.2024 - Un tanar de 22 ani a murit sambata noaptea, dupa ce mașina pe care o conducea a fost lovita, pe fondul depașirii neregulamentare și al vitezei excesive, de un autoturism și proiectata intr-un stalp.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Grav accident pe o șosea din Dolj! O femeie a murit pe trotuar și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului 

13:25, 10.04.2024 - Accident mortal pe o șosea din Dolj! O femeie a murit și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea și a intrat pe un trotuar din Bailesti.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…


Ce parere ai despre aceasta stire?