Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Damien Dussaut, varianta de fundaș dreapta pentru UTA? A reziliat cu Rapid și e dorit de Rednic la Arad

Publicat:

Dupa ce UTA nu a mai prelungit ințelegerile cu și , cauta soluții pentru postul de fundaș dreapta. Nu doar... The post , varianta de fundaș dreapta pentru UTA? A reziliat cu Rapid și e dorit de Rednic la Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare”

22:15, 22.04.2024 - „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare. Ocazii mai multe decat in toate meciurile pe care le-am avut in play-out”,... The post Mircea Rednic: „Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru in deplasare” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Preselecție la Arad a concursului televizat „X-Faktor” din Ungaria

15:40, 17.04.2024 - Varianta maghiara a concursului televizat „X-Faktor” desfașoara o audiție la Arad joi, 18 aprilie, intre orele 15:00-17:00, la Casa Jelen. „Daca iți place sa canți... The post Preselecție la Arad a concursului televizat „X-Faktor” din Ungaria appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Dan Șucu a anunțat prima varianta de antrenor pentru Rapid in sezonul viitor

22:56, 16.04.2024 - Rapid s-a desparțit oficial marți de antrenorul Cristiano Bergodi, dupa patru infrangeri consecutive in play-off. Bogdan Lobonț, alaturi de Adrian Iencsi și Ciprian Nița vor asigura interimatul pana la finalul sezonului.

Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea”

08:00, 15.03.2024 - Claudiu Micovschi se va intoarce la vara la Rapid, club care l-a imprumutat in toamna la UTA pana in luna iunie. Deși a venit la... The post Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Gigi Becali in varianta soft

15:16, 11.03.2024 - FCSB e in continuare favorita la titlu, chiar daca exista riscul ca situația sa degenereze in tabara liderului. Sa fim cu ochii și pe Rapid: presiunea crește in Giulești! Victoria obținuta de Rapid in fața celor de la FCSB ofera mai mult suspans acestui format competițional și o introduce din nou pe…

UTA, invinsa in Giulești dupa o noapte in care a facut cadouri cat pentru toate sarbatorile

00:36, 29.02.2024 - UTA a pierdut meciul cu Rapid din Giulești la un scor foarte drastic daca luam in calcul ocaziile de gol, dar și ceea ce s-a... The post UTA, invinsa in Giulești dupa o noapte in care a facut cadouri cat pentru toate sarbatorile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Basarab Panduru știa din minutul 77 ce se intampla in Rapid - UTA: „Atunci am ințeles ca s-a terminat totul! Tu vrei circ, nu sa egalezi”

23:26, 28.02.2024 - Rapid a invins-o pe UTA, scor 4-1, in runda cu numarul 28 din Superliga. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat, la cald, disputa și a numit momentele decisive. Basarab Panduru spune ca și-a dat seama de deznodamantul partidei Rapid - UTA inca din minutul 77, cand Mircea Rednic…


Ce parere ai despre aceasta stire?