Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacian Cioloș împlinește astăzi 47 de ani: „N-a existat vacanţă pe care să nu mi-o petrec la bunici, la câmp. Acolo mă simţeam eu împăcat”

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos isi serbeaza astazi ziua de nastere, acesta fiind prima aniversare a sa in calitate de sef al Guvernului. Singurul eveniment de pe agenda publica a prim-ministrului este sedinta de guvern, programata la ora 10.00, scrie News.ro.   Dacian Ciolos s-a nascut pe 27 iulie 1969, la Zalau si a copilarit in satul bunicilor sai, la Pericei in Salaj. Intr-un interviu acordat revistei Sinteza, in 2014, Dacian Ciolos declara ca ii placea mult sa traiasca acolo si sa lucreze cu bunicii sai la camp.   „Pentru mine scoala intrerupea vacantele, nu vacantele scoala. Si n-a existat vacanta…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partidul S.O.S. Romania va fi un concurent puternic la alegerile din 9 iunie

17:55, 07.05.2024 - *Interviu cu Dan Mihai Kiss, președintele filialei Arad a Partidului S.O.S. Romania -Cine este Dan Mihai Kiss? -Eu sunt aradean, m-am nascut in Arad. Am absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Ulterior, m-am specializat, urmand cursurile de masterat…

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…

Mușcate și alte specii floricole, arbuști la ghiveci și stoloni de capșun, la vanzare in serele USAMV Cluj-Napoca

10:01, 10.04.2024 - Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca anunța punerea in vanzare, din 15 aprilie 2024, de specii floricole și arbuști la ghiveci, precum și stoloni de capșun, toate produse de specialiștii de la Facultatea de Horticultura și Afaceri in Dezvoltare Rurala, la serele…

Comisarii Garzii de Mediu Dolj au plantat copaci in padurea Bratovoiești

10:00, 06.04.2024 - Comisarii GNM-CJ Dolj au participat la o acțiune de plantare de copaci in padurea Bratovoești, habitat natural protejat, organizata de Centrul Județean pentru Protecția Naturii, Turism și Dezvoltare Durabila Dolj. Grija pentru mediu este o preocupare constanta, cu atat mai mult cu cat in luna Padurii,…

Studentii de la Universitatea Ovidius Constanta, in excursie de documentare

19:41, 04.04.2024 - Asociatia House of Education and Innovation HEI , Centrul Cultural Judetean Constanta ,,Teodor T. Burada si Universitatea Ovidius Constanta au organizat, in data de 03 aprilie 2024, o excursie la Rezervatia Naturala ,,Fantanita, la care au participat studenti de la Facultatea de Stiinte ale Naturii…

La inceput de aprilie are loc la Cluj, Bursa Locurilor de Munca pentru Industria Ospitalitații

11:35, 26.03.2024 - Marți, 9 Aprilie 2024, AJOFM Cluj organizeaza „Bursa Locurilor de Munca pentru Industria Ospitalitații”. Evenimentul este organizat impreuna cu Horeca Cluj, in parteneriat cu Facultatea de Business – UBB, cu sprijinul USAMV Cluj-Napoca și al ANOFM / FII Informat. Bursa locurilor de munca va avea loc…

Domeniile Amira, podgoria unui oenolog din Vaslui

16:05, 25.03.2024 - Mihaela Lungu Diaconu este cunoscuta drept o pasionata de vin din Popești, un sat din comuna Miclești, județul Vaslui, o zona privilegiata din centrul istoric al județului. De fapt, via și vinul sunt parte integranta din ADN-ul ei, recunoaște tanara. Inca din perioada liceului știa ce va face cand va…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?