Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacia Lodgy Glace, un preview al primului monovolum Dacia

Publicat:

Dacia a prezentat Lodgy Glace, un automobil cu tracțiune integrala supranumit ”sora mai mica și rebela” a viitorului monovolum al marcii romanești, care urmeaza sa fie lansat la Geneva in martie 2012.

Doua MPV-uri Lodgy Glace, ambele preparate de (RST) vor concura din partea firmei franceze in cursele pe gheața , relateaza Autocar.co.uk.

Prima dintre aceste mașini va fi pilotata de , de patru ori campion de Formula 1, iar a doua va fi coondusa de fiul francezului, și .



Lodgy…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Șoc in Formula 1! Omul decisiv de la Red Bull a anunțat ca vrea sa plece

20:31, 25.04.2024 - Red Bull, echipa care domina Formula 1 in ultimele doua sezoane, primește o lovitura dura. Adrian Newey vrea sa plece. Dupa ce inainte de startul sezonului, Christian Horner, directorul sportiv al echipei, a fost anchetat pentru comportament neadecvat fața de o angajata, și ulterior achitat, Red Bull…

Raport: Nestle adauga zahar in laptele pentru sugari, vandut in țarile sarace. Cu cat a crescut rata de obezitate

14:10, 17.04.2024 - Formula de lapte praf, precum și cerealele pentru sugari ale companiei alimentare elvețiene, vandute in țarile mai sarace, ignora indicațiile OMS impotriva obezitații, impuse pentru Europa, potrivit unui raport publicat de Public Eye.

Romanul din Formula 1 a Estului. Gheorghe Cioaca, pilot pe circuitul Hungaroring, inaintea celebrilor Senna, Piquet, Prost sau Mansell

06:10, 15.04.2024 - Mai mulți piloți romani au participat la prima cursa desfașurata pe circuitul Hungaroring din Ungaria, in 1986, inaintea marilor piloți de Formula 1 precum Ayrton Senna, Nelson Piquet, Alain Prost sau Nigel Mansell.

Un nou succes pentru „Mad Max”! Verstappen, campion in Marele Premiu al Japoniei

16:40, 07.04.2024 - Olandezul Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Japoniei la Formula 1, disputat duminica pe circuitul din Suzuka, dupa ce i-a devansat pe Sergio Perez și Carlos Sainz Jr. Pilotul spaniol al celor de la Red Bull s-a impus in cea de-a patra etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat dupa 307,471…

ZIUA LIVE: Presedintele USR Constanta, Stelian Ion - Și asa cum am gandit alianta, ea este formula cu care noi intentionam sa castigam primaria

13:15, 29.03.2024 - Stelian Ion, deputat USR si candidat la Primaria Constanta din partea aliantei USR PMP si Forta Dreptei, vine vineri, 29 martie de la ora 13.00 la ZIUA LIVE. Stelian Ion, deputat USR si candidat la Primaria Constanta din partea aliantei USR PMP si Forta Dreptei, vine vineri, 29 martie de la ora 13.00…

CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend

20:35, 22.03.2024 - Dupa o pauza de o saptamana, Formula 1 revine in weekendul 22 - 24 martie cu Marele Premiu al Australiei. The post CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend first appeared on Informatia Zilei .

Dat afara din Formula 1, pilotul rus Nikita Mazepin a primit o veste buna din partea Tribunalului UE

13:10, 20.03.2024 - ​Nikita Mazepin a fost dat afara din Formula 1 in luna martie a anului 2022, iar mai apoi a fost inclus pe lista de sanctiuni a UE din cauza asocierii sale cu tatal sau, magnatul Dmitri Mazepin. Miercuri, tribunalul UE i-a dat dreptate.


Ce parere ai despre aceasta stire?