Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur de pământ, resimţit ca şi cum ar fi avut loc două explozii : Oamenii sunt speriaţi de zguduitură GALERIE FOTO

Publicat:

Seismul a afectat regiunile Surrey si Sussex si a fost resimtit si pe aeroportul Gatwick, unde pasagerii curselor aeriene se pregateau de imbarcare.

Zguduitura a lovit zona Crawley la ora locala 11:53, iar epicentrul seismului a fost localizat in satul pitoresc Cranleigh, in comitatul Surrey.

, autoritatea insarcinata cu miscarile seismice a primit numeroase informatii potrivit carora seismul ar fi fost "ca doua explozii", avand insa un "larg impact ce ar fi durat intre trei  si sase secunde", scrie presa britanica, potrivit express.co.uk.

Unul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Cicaghedon”. Oamenii sunt terorizați de cicade intr-un stat din SUA. Speriați din cauza zgomotului, unii au sunat chiar și la poliție

14:05, 24.04.2024 - Cicadele au devenit atat de zgomotoase intr-un comitat din Carolina de Sud, incat localnicii au sunat la poliție pentru a intreba de ce se aud sirene sau un vuiet puternic, relateaza Associated Press, citata de News.ro.

O harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice dezvaluie poluarea galaxiilor: „Se intampla ceva foarte interesant acolo”

18:15, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care ofera informatii despre modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Cum poluate sunt galaxiile. Oamenii de știința au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice

18:00, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care dezvaluie modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Catalin Cirstoiu: Primarul Bucureștiului - un observator senin al potențialelor mii de victime ale unui cutremur

16:55, 13.04.2024 -  ”Acesta este Primarul Bucurestiului! Un observator senin al potentialelor mii de victime ale unui cutremur.  Domnule Dan, sunteti primar. Primar general. Al Capitalei Romaniei. Sunteti in aceasta functie sa faceti, sa actionati, sa preveniti! Nu sa stati cu mainile in san si sa constatati mecanic,…

„Oamenii s-au panicat, cladirile se clatinau”. Un cutremur neobișnuit a avut loc vineri in SUA

18:40, 05.04.2024 - Un cutremur de suprafata destul de puternic, de magnitudine 4,8, potrivit USGS, care s-a produs la o adancime mica, de numai cativa kilometri, a zguduit vineri dimineata (ora locala) coasta de est a Statelor Unite, simtindu-se puternic inclusiv la New York, potrivit News.ro.

Drona militara, prabușita in apropierea orașului Braila. Oamenii au ieșit speriați din case cand au auzit o bubuitura puternica / VIDEO

09:11, 29.03.2024 - Seara trecuta, o drona de origine militara s-a pabusit pe Insula Mare a Brailei, aproape de Dunare, in zona fermei Filipoiu, intre comuna Frecaței și punctul de trecere al bac-ului. Oamenii au ieșit speriați din case cand au auzit o bubuitura puternica.

ZIUA LIVE: Aurelia Lapusan - Literatura este cultura. Fara cultura oamenii nu sunt completi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:10, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan este invitata la ZIUA LIVE cu prilejul lansarii romanului sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Miercuri 20 martie…

Carambol cu 15 mașini dupa ce strada s-a transformat in patinoar. 35 de persoane au fost ranite.

07:05, 03.03.2024 - Accident  in apropiere de aeroportul Gatwick din Londra. 35 de oameni au fost raniți, dupa ce 15 mașini s-au izbit violent pe șosea. Accidentul s-a petrecut vineri seara pe M23 in Sussex, intre Crawley și Horsham. Autostrada a fost inchisa timp de patru ore dupa ce ploile torentiale si grindina au cauzat…


Ce parere ai despre aceasta stire?