Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Curse cu obstacole între roboţi, fulgere şi lasere, la Noaptea Cercetătorilor

Publicat:

„Seara va avea in program curse cu obstacole intre roboti, experimente de a privi lumea prin caldura in loc de culoare si o intalnire cu celebra producatoare de fulgere - bobina Telsa. Vor fi efectuate teste cu laserul care aduna informatii din atmosfera, de la inaltimi mari, vor fi rezolvate mistere criminalistice si va fi disponibil si un telescop pentru observarea astrelor", au precizat organizatorii. Spre deosebire de alte editii, in aces (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Va fi disciplina de studiu”. Profesorii ruși, invațați cum sa opereze drone, la Universitatea Tehnica din Groznii

17:55, 16.05.2024 - 250 de profesori din Cecenia, Osetia de Nord și regiunea Volgograd participa la cursuri de invațare de operare de drone, la Universitatea Tehnica de Stat (GGNTU) din Groznii, capitala Ceceniei, fieful comandantului Ramzan Kadirov, transmite publicația de stat Cecenia Astazi.Instruirea va dura doua saptamani,…

VIDEO Spectacol pe cerul din Hong Kong. Aproape 10.000 de fulgere au lovit orașul

18:30, 01.05.2024 - Hong Kongul, afectat de o umiditate crescuta si averse in aprilie, inainte de sezonul musonilor, a inregistrat aproape 10.000 de fulgere in noaptea de marti spre miercuri, potrivit Observatorului Meteorologic din oras.Incepand de la ora locala 21.00 (17.

Cum testeaza NASA viitorii roboți dotați cu inteligența artificiala care vor fi trimiși pe Luna și Marte

10:06, 11.04.2024 - Oamenii au fost mereu fascinați de marile misterele aflate in vastele intinderi ale spațiului cosmic, care așteapta sa fie descoperite. Nevoia noastra constanta de inovație și explorare ne-a ajutat sa ajungem in locuri și sa depașim obstacole de neimaginat pana acum. Toate marile realizari ale omenirii…

Sute de curse aeriene au fost anulate in Marea Britanie, unde furtuna Kathleen a adus rafale de peste 140 de kilometri pe ora

12:10, 08.04.2024 - Furtuna Kathleen face ravagii in arhipelagul britanic. Sute de curse aeriene au fost anulate, iar circulația a devenit imposibila in zonele de coasta, din cauza valurilor uriașe. Meteorologii au emis avertismente de vreme severa pentru astazi și maine, pentru un al doilea val de ploi torențiale.

FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse

10:05, 26.03.2024 - Daniel Ricciardo are doua curse pentru a-și schimba sezonul de F1 sau ar putea risca sa fie inlocuit de Liam Lawson pentru Marele Premiu de la Miami. The post FORMULA 1 Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de doua curse first appeared on Informatia Zilei .

Inca un „pilot de curse” prins pe Autostrada București-Pitești!

15:30, 05.03.2024 - Luni, 4 martie, in jurul orei 21:30, agenți ai Biroului Poliție Autostrazi au depistat un barbat in varsta de 30 de ani, din comuna Albeștii de Muscel, care conducea un autoturism cu viteza excesiva pe Autostrada A1, tronsonul București-Pitești. Citește și: Cine este și ce a declarat piteșteanul care…

Avantajul la care ar putea recurge NATO pentru a pune obstacole planurilor de invazie ale Kremlinului

07:00, 04.03.2024 - In prezent, puterea navala cumulata a statelor membre NATO este cu mult superioara celei a Rusiei. Deși NATO domina oceanele, totuși ar putea intampina dificultați in cazul unui atac terestru spre Polonia. Insa NATO are un avantaj.

Spinu amenința transportatorii, daca vor ieși la greva: „Este autorizație, sunteți obligați sa faceți aceste curse. Vom interveni dur”

11:40, 22.02.2024 - Ministrul Infrastructurii, Andrei Spinu, indeamna transportatorii sa renunțe la proteste și sa asigure oamenii cu transport. „Aceste acțiuni de sistare vor fi pedepsite dur, vom aplica legea pentru toți care nu vor ieși pe traseu”, a declarat oficialul la o emisiune de la JurnalT V.


Ce parere ai despre aceasta stire?