Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cursa WizzAir spre Roma, întârziată după ce unei pasagere i-au fost furate mai multe bijuterii

Publicat:

Potrivit unor surse aeroportuare, incidentul a avut loc in jurul orei 14.20, cand avionul companiei aeriene urma sa plece de la Timisoara spre Roma. In timpul controlului, o femeie care ar fi trebuit sa urce in avion si-a pus bijuteriile in tavita care urma sa treaca prin dispozitivele de securitate. Dupa control, femeia s-a indreptat spre poarta de imbarcare, insa chiar inainte de a urca in aeronava si-a dat seama ca î (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un gigant din domeniul auto vrea sa deschida al doilea centru in Romania

00:00, 26.05.2024 - Un gigant din domeniul auto va demara construcția celui de-al doilea Centru din Romania, a anunțat compania, precizand ca acesta va avea și un showroom pe o suprafața de peste 600 mp. Porsche deruleaza o investiție majora la Cluj, unde va construi al doilea Centru din Romania al marcii. Proiectul arhitectural…

Rafila: Vom inaugura toate centrele de arși in doi ani, indiferent de poziția in care vom fi

14:11, 24.05.2024 - Toate cele trei centre de arși din Romania vor fi inaugurate peste 2 ani, spune la Timișoara ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. Alexandru Rafila a fost intrebat care e stadiul spitalelor de arși in Romania. Ministrul a spus ca la București situația este „puțin diferita”, pentru ca a fost eliberat…

Organizam in momentul de fata reteaua de tratament oncologic

10:55, 23.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi la evenimentul care marcheaza aniversarea a 75 de ani de la infiintarea Institutului Oncologic Bucuresti ca se organizeaza in momentul de fata reteaua de tratament oncologic, incat sa poata sa reprezinte pentru pacienti o solutie rationala, accesibila…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Semnal de alarma! Construcția spitalelor regionale, inclusiv din Cluj, mult intarziata. Corina Crețu: „Trebuiau demult date in folosinta, dar din 2018 lucrurile au stagnat”.

14:15, 12.04.2024 - Spitalul Regional din Cluj, precum și proiectele spitalelor regionale din Iași și Craiova, promise de ani de zile de politicieni, sunt „mult intarziate”, deși ar fi trebuit sa fie date deja in folosința, avertizeaza europarlamentarul roman Corina Crețu.

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.

Beat la volan, fara permis și cu lemne furate in remorca. Faptele au fost comise de un barbat din Munții Apuseni

13:35, 06.03.2024 - La data de 5 martie 2024, in jurul orei 16.00, polițiștii din Lupșa au depistat un barbat de 55 de ani, din comuna Lupșa, in timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Lupșa, fiind sub influența bauturilor alcoolice. In urma testarii conducatorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea…

Au fost furate jucariile copiilor ucraineni din instalația de arta din Piața Victoriei

10:50, 02.03.2024 - Instalația de arta din Piața Victoriei a fost lasata fara plușuri, dupa a fost amenajata in cadrul comemorarii a doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina. De atunci, insa, plușurile, multe fiind donate de copiii refugiați in Timișoara, au disparut. Artiștii fac apel la mai multa compasiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?