Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cursa înarmării: Rusia îşi echipează noile submarine nucleare cu cele mai temute rachete

Publicat:

Rusia este in curs de a-si echipa noile submarine nucleare cu rachete hipersonice Zircon, a declarat seful celui mai mare constructor de nave din Rusia pentru agentia de presa de stat RIA, noteaza news.ro.

"Submarinele nucleare multifunctionale din cadrul proiectului Yasen-M vor ... fi echipate cu sistemul de rachete Zircon in mod obisnuit" , a spus , directorul executiv al United Shipbuilding Corporation (USC). “Se lucreaza deja in aceasta directie", a precizat el, potrivit Reuters.

Submarinele din clasa Yasen, cunoscute si sub numele de Proiectul 885M, sunt submarine…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cursa inarmarii in spațiu ajunge la ONU - SUA se intreaba ce ascunde Moscova

18:46, 25.04.2024 - Rusia s-a opus miercuri prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU, redactata de SUA, care cerea tarilor sa previna o cursa a inarmarii in spatiul cosmic, o miscare ce a determinat Statele Unite sa se intrebe daca Moscova ascunde ceva, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Zelenski avertizeaza Occidentul: 'Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana'

00:00, 07.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat sambata, in declaratii televizate, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia iși continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de acțiune, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Kievul vrea sa cumpare reactoare nucleare din Bulgaria

06:40, 26.03.2024 - Ucraina spera sa semneze un acord in iunie pentru cumpararea a doua reactoare nucleare din Bulgaria, deoarece incearca sa compenseze pierderea masivei centrale nucleare Zaporojie cu șase reactoare, a declarat șeful Energoatom pentru Reuters, scrie nergypress.gr. Noile reactoare vor fi construite…

Rusia anunța ca isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

22:25, 19.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Șase raniți in urma atacului cu rachete rusești asupra orașului Mykolaiv, afirma Ucraina

18:41, 17.03.2024 - Cel puțin șase persoane au fost ranite duminica intr-un atac cu rachete rusești asupra orașului portuar Mykolaiv de la Marea Neagra, au anunțat oficialii ucraineni, dupa o lovitura in timpul nopții asupra portului Odesa, in ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia, noteaza Reuters. “Poliția a…

SUA au calificat drept "iresponsabile" noile amenințari ale lui Vladimir Putin privind un razboi nuclear

22:46, 29.02.2024 - "Nu este prima data cand asistam la o retorica iresponsabila din partea lui Vladimir Putin. Nu este un mod de a vorbi pentru liderul unui stat dotat cu arma nucleara", a declarat presei purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Matthew Miller, potrivit Agerpres.Intr-un discurs, presedintele rus…

Rusia ar fi atacat recent Kievul cu racheta supersonica Zircon

01:55, 13.02.2024 - O analiza preliminara a concluzionat ca Rusia ar fi lovit saptamana trecuta Kievul cu racheta hipersonica Zircon, prima utilizare a acesteia in razboiul din Ucraina, a declarat luni șeful unui institut de cercetare din Kiev, scrie Reuters, conform observatornews.ro. Oleksandr Ruvin, directorul Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?