Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cunoscut cântăreț român, decedat într-un accident rutier

Publicat:

Membrii trupei oprisera in afara parții carosabile, intr-o parcare, iar la cateva secunde dupa ce au coborat din microbuz s-a produs tragedia.

La cateva secunde dupa ce formația a coborat din microbuzul cu care circulau, un camion scapat de sub control, care circula pe direcția Oradea, l-a lovit pe muzician in plin, trupul acestuia fiind aruncat la 20 de metri, informeaza .

La fața locului nu au fost gasite urme de franare, șoferul vinovat adormind la volan.

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE – Trafic afectat intre Cluj și Oradea, in urma unui accident. Un TIR a intrat intr-o biserica

11:50, 19.03.2024 - UPDATE 1: Traficul rutier a revenit la normal. ȘTIREA INIȚIALA, MAI JOS. A fost accident rutier la Bucea, pe DN1 E60. Iar in lipsa polițiștilor, pana la sosirea acestora, pompierii au fost nevoiți sa dirijeze traficul rutier. Un TIR a intrat intr-o biserica ce ar aparține cultului baptist. Peste noapte…

Trafic afectat intre Cluj și Oradea, in urma unui accident. Un TIR a intrat intr-o biserica

10:51, 19.03.2024 - A fost accident rutier la Bucea, pe DN1 E60. Iar in lipsa polițiștilor, pana la sosirea acestora, pompierii au fost nevoiți sa dirijeze traficul rutier. Un TIR a intrat intr-o biserica ce ar aparține cultului baptist. Peste noapte camionul a ramas pe carosabil, iar marți dimineața traficul e afectat…

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Cine este tanarul din Petrești, DECEDAT in tragicul accident rutier petrecut noaptea trecuta pe strda 1 Mai

11:15, 15.03.2024 - Alexandru M., un tanar de numai 20 de ani din Petrești, și-a pierdut viața in urma unui tragic accident rutier petrecut vineri, 15 martie 2024, in jurul orei 04.00, pe strada 1 Mai. Potrivit IPJ Alba, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizata azi noapte, la ora 04.20, cu privire la faptul ca un autoturism…

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Trei pompieri mehedințeni, salvatori pentru o mama și fiul ei

12:10, 07.03.2024 - Trei pompieri mehedințeni au fost salvatori pentru o mama și fiul ei, care au fost implicați, azi dimineața, intr-un accident rutier. Plt. adj. Ilie Ionuț, plt. adj. Dinca Bogdan și plt. adj. Șerban Constantin, in timp ce se indreptau spre subunitate, au intervenit la un accident rutier produs pe DN…

Doliu la ANSP: Un medic laborant a decedat intr-un accident rutier: „Lumina veșnica, Raisa Stoicov”

19:31, 19.02.2024 - Colectivul Agenției Naționale pentru Sanatate Publica exprima condoleanțe in legatura cu decesul Raisei Stoicov, care activa in calitate de biolog in cadrul Direcției diagnostic de laborator a instituției. Aceasta s-a stins din viața la varsta de 67 de ani, in urma unui accident rutier.

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?