Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vom calatori in viitor in marile orase? Cu E-bikes!

Publicat:

Masinile cu propulsie traditionala, poluanta, incep sa fie inlocuite de masini electrice. Destui prevad ca aceeasi revolutie se va produce si pe doua roti. In viitor, locuitorii marilor orase se vor deplasa cu bicicletele electrice sau E-bikes!

Citeste articolul mai departe pe clon.ro…  

Sursa articol: clon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legendara marca americana Cadillac pregatește o ofensiva europeana care incepe cu doua SUV-uri electrice

10:15, 30.05.2024 - ​Marca americana Cadillac, parte a General Motors, a lansat un SUV electric in cateva piețe europene, un alt SUV va fi lansat in toamna, iar brand-ul vrea sa aduca noi modele și sa creasca numarul de țari in care este prezenta pana in 2030. Mașinile vor concura cu cele de la marcile germane premium.

Noi reguli pentru turiștii care vor sa mearga cu mașinile electrice in Grecia

09:56, 27.05.2024 - Noi reguli pentru turiștii care vor sa mearga in Grecia! Mașinile electrice cu baterii incarcate peste nivelul de 40% vor fi refuzate la transportul pe... The post Noi reguli pentru turiștii care vor sa mearga cu mașinile electrice in Grecia appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Investigația UE privind mașinile electrice chinezești: Trei companii au fost avertizate

14:25, 05.05.2024 - Comisia Europeana a avertizat trei producatori de vehicule electrice (EV) din China ca nu au pus la dispozitie suficiente informatii pentru investigatia sa anti-subventii, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Agerpres.

Motivul surprinzator pentru care SUA ar putea interzice TOTAL mașinile electrice din China

11:50, 12.04.2024 - Se ascute lupta pe piața mașinilor electrice! Administrația Biden este somata de unii lideri politici de peste Ocean sa opreasca TOTAL importul de mașini „verzi” din China. Iar motivul este unul foarte serios. Unul dintre cele mai drastice avertismente vine de la senatorul democrat Sherrod Brown care…

Ce spune Dana Budeanu despre masinile electrice: „cea mai mare porcarie” | VIDEO

21:15, 10.04.2024 - Una dintre cele mai puternice, dar si controversate voci din social media, Dana Budeanu, a postat recent un videoclip pe contul sau de Tik-Tok, in care isi exprima, in stilul caracteristic, opinia legata de masinile electrice.

Motivele pentru care unii șoferi renunța la mașinile electrice și sa se intorc la cele diesel. „Mi-a ajuns!”

07:50, 31.03.2024 - Conducatorii auto constata ca exista o mulțime de motive pentru a renunța la mașinile electrice, de la costuri de asigurare din ce in ce mai mari pana la degradarea bateriei și autonomia redusa in condiții de temperaturi scazute, relateaza inews.co.uk.

Autoritatea pentru Reforma Feroviara a anulat procedurile de atribuire competitiva a doua contracte de servicii publice pentru transportul feroviar de calatori cu rame electrice, o parte din rute vizeaza Clujul

13:11, 28.03.2024 - Continue reading Autoritatea pentru Reforma Feroviara a anulat procedurile de atribuire competitiva a doua contracte de servicii publice pentru transportul feroviar de calatori cu rame electrice, o parte din rute vizeaza Clujul at Info real.

Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia Spring

12:00, 24.03.2024 - Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia SpringCompania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat vineri doua surse…


Ce parere ai despre aceasta stire?