Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va fi vremea duminică în ziua alegerilor. Ce anunţă meteorologii?

Publicat:

„In acest weekend, vremea se mentine calda pentru aceasta data, asta inseamna temperaturi maxime in ambele zile, intre 15 si 24 de grade Celsius, cu temperaturi ridicate chiar si in cursul noptii, cand vor fi numai valori pozitive. Sub aspectul cerului, vorbim totusi de diferente intre ziua de sambata si cea de duminica. Adica sambata este o vreme in general frumoasa, fara ploi, in schimb, duminica, treptat, in regi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo de vreme rea! Meteorologii anunța temperaturi negative in Cluj-Napoca

11:35, 18.04.2024 - Nu scapam de vremea rea! Experții Administratiei Nationala de Meteorologie au emis joi o noua alerta meteo de vreme severa.Astfel, de joi, de la ora 10.00, pana sambata, la ora 9.00, vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, iar pe parcursul noptilor, in regiunile intracarpatice si zonele deluroase,…

Vremea se schimba radical si va ninge. Unde se va dezlanțui natura

12:05, 15.04.2024 - Spaniolii se bucura in prezent de temperaturi ridicate și vreme caniculara, insa meteorologii avertizeaza ca vremea se va schimba radical in zilele urmataore. In Spania, in prezent, termometrele au aratat pina la 32 de grade Celsius in mai multe orase, depasind cu peste 7 grade media pentru aceasta…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Vremea marți, 5 martie. Temperaturi ridicate, dar cu vant. Unde se anunța lapovița și ninsoare

07:45, 05.03.2024 - Ziua de marți, 5 martie, aduce temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și precipitații sub forma de lapovița și ninsoare și averse, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Maximele termice se vor situa intre 8 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -1 și 6.

Cat mai ține caldura neobișnuita. Anunțul ANM despre ce urmeaza, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 27.02.2024 - Vremea se menține calda in continuare, insa de joi noapte iși fac apariția și precipitațiile. Meteorologii anunța maxime de 20 grade Celsius in ultimele zile de iarna. Și prima parte a lunii martie se anunța tot cu temperaturi neobișnuite.

Vremea pe doua saptamani. Meteorologii anunta temperaturi ridicate in ultima parte a lunii februarie. Cand și unde vin precipitațiile

15:06, 19.02.2024 - Vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, insa la munte valorile minime vor cobori pana la -7 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor cuprinde aproape toata tara, se arata in prognoza publicata, luni, de ANM, valabila pentru intervalul 19 februarie -3 martie.

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Azi vor fi 21 de grade Celsius, in București: Ce anunța meteorologii pentru luni

10:10, 11.02.2024 - Vremea va fi mai calda decat in mod normal in Capitala. Potrivit meteorologilor, duminica maxima va ajunge la 21 de grade Celsius, iar luni la 16.Potrivit ANM, pana luni dimineața, vremea va fi in Capitala mult mai calda decat in mod obișnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros. Vantul…


Ce parere ai despre aceasta stire?