Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta și unde va fi amplasată prima parcarea subterană de tip Smart din Deva

Publicat:

Ținand cont de deficitul de parcari in municipiul nostru și de faptul ca pe orizontala nu putem crește semnificativ numarul acestora, am cautat soluții moderne pentru a acoperi cererea crescuta de locuri de parcare.

Deva se va alatura asfel, primelor doua mari orașe care au adoptat soluțiile de parcare de tip smart, respectiv București și Cluj-Napoca.

Primul pas in realizarea acestui obiectiv a fost intocmirea unui studiu de fezabilitate pe care il voi propune spre aprobare consilierilor locali, in ședința extraordinara de luni, 11 mai 2020.

Pentru corecta informare a cetațenilor…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat, rapit din parcarea subterana a unui bloc! Polițiștii din București sunt in alerta / FOTO

22:05, 02.05.2024 - Intr-un eveniment șocant care a avut loc in București, un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc. Incidentul a avut loc intr-o zona rezidențiala, punandu-i pe polițiștii din București in alerta. Autoritațile investigheaza intens acest caz.

Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgența

20:20, 02.05.2024 - Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgențaPolițiștii bucureșteni au intervenit de urgența, joi, dupa ce un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc din Sectorul 1.  Potrivit surselor STIRIPESURSE.

Oltenia, la putere: Cum arata topul orașelor in care romanii gasesc cel mai ușor locuri de parcare

04:30, 16.04.2024 - Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat ca gasesc cu ușurința locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele in care se gasesc mai greu locuri de parcare.

Cand va fi gata noua linie de metrou din Capitala, Gara de Nord – Gara Progresul. Baluța: ”Este cea mai mare investiție din București din ultimii ani”

16:36, 03.04.2024 - Primaria Sectorului 4 a lansat in SEAP proiectul pentru construcția unei noi linii de metrou. M4 va face legatura intre Gara de Nord 2 și Gara Progresul și va traversa și unele zone din Ilfov. Noua magistrala va avea 13 stații și un depou, iar lungimea totala va fi de 12 kilometri. Termenul de proiectare…

O noua platforma pentru staționarea avioanelor la aeroportul din Cluj

12:30, 01.03.2024 - Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca are o noua platforma pentru stationarea aeronavelor, care a fost inaugurata joi. “Noua platforma, cu 4 locuri de stationare, a fost realizata din fonduri europene prin Programul Operational Infrastructura Mare. Valoarea totala a proiectului a fost…

VIDEO | Cel mai mic oraș din Romania, luat cu asalt de turiști: Ce are atat de special

14:20, 21.02.2024 - Unele orașe din țara noastra au devenit emblematice, atat pentru dimensiunile lor, cat și pentru importanța lor. De la București, capitala noastra, și pana la locuri precum Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași, acestea sunt printre cele mai recunoscute orașe din țara. Cu toate acestea, daca ne indreptam…

Primaria Campia Turzii: Dezvoltarea municipiului continua – construim 30 de locuințe pentru tineri

21:45, 12.02.2024 - A fost semnat contractul de execuție aferent obiectivului de investiții: „Construirea a 30 de unitați locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Campia Turzii, pe strada Laminoriștilor, nr. 145”, finanțat prin PNRR. Asocierea caștigatoare a procedurii de atribuire este compusa din SC…


Ce parere ai despre aceasta stire?