Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum trebuie să faci, de fapt, compoziția checului. Doar așa iese perfectă și pufoasă 

Publicat:

Checul este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de sarbatori. Preparat simplu sau cu cacao, intotdeauna este delicios. Afla cum trebuie sa faci, de fapt, compoziția checului. Doar așa iese perfecta și pufoasa. Pentru a prepara checul pufos vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente: Cum trebuie sa faci, de fapt, compoziția checului. Doar așa iese perfecta și pufoasa 2 plicuri zahar vanilat bourbon 5 oua mici 200 gr faina 200 gr zahar 1 lingurita praf de copt 2 linguri cacao 4 linguri ulei 1 praf de sare Cum trebuie sa faci, de fapt, compoziția checului. Doar așa iese perfecta și pufoasa

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce faci cu albușurile care iți raman de la preparatele de sarbatori? / Rețeta simpla cu fructe, potrivita in orice sezon

15:10, 03.05.2024 - De obicei la sarbatori, dar nu numai, raman albușuri de la diverse rețete, cum ar fi maioneza sau cozonacii. In loc sa le arunci, le poți transforma rapid intr-o prajitura cu fructe, care ii va incanta pe toți. Ai nevoie de vreo 6 albușuri. Daca nu ți-au ramas atatea de data asta, poți sa le pastrezi…

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie

14:01, 02.05.2024 - Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, in Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi oua sa foloseasca doar…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

O bila alba de la Basarab Panduru: „Face o faza la zece meciuri, dar e perfecta”

15:00, 21.04.2024 - Fostul internațional Basarab Panduru l-a laudat pe Octavian Popescu pentru contribuția la deschiderea scorului, in derby-ul FCSB - Rapid 2-2. FCSB a fost cea care a inscris prima contra Rapidui (2-2), in urma unei faze la care a contribuit substanțial și mult criticatul Octavian Popescu. Prilej pentru…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Negresa cu bezea. Una dintre cele mai adorate prajituri, intr-o varianta delicioasa

10:55, 29.03.2024 - Rețeta de negresa este varianta romaneasca a rețetei americane de brownie. Diferența consta in textura mai pufoasa, fața de cea densa și lipicioasa a prajiturii din bucataria americana. Acest fapt se datoreaza adaosului de cacao in locul ciocolatei din rețeta originala.Acest desert cu cacao se prepara…

Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024

13:46, 20.03.2024 - Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților Veste buna pentru consumatorii din Romania:  Camera Deputaților a adoptat azi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului pri care executivul intenționeaza sa prelungeasca plafonarea adaosului comercial pana la 31 decembrie…

Unde sa pui zaharul in casa ta pentru a atrage norocul și banii?

09:30, 22.02.2024 - Auzim adesea despre ritualuri pentru a atrage bani in casele noastre și, deși multe dintre ele ofera rezultate incontestabile, realitatea este ca exista și alte metode de a contacta universul, care sunt foarte simple și la fel de puternice. Exista unele ingrediente in bucataria noastra care trec neobservate…


Ce parere ai despre aceasta stire?