Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum şi-a sărbătorit Niall Horan ziua de naştere!

Publicat:

a implinit 22 de ani pe 13 septembrie, iar dupa concertul sustinut in Boston, Niall si au plecat la . Baietii au fost in clubul XS din LA. Cand au plecat de la hotel spre club, ei au fost insotiti de o multime de fani si paparazzi. Dar asta nu e tot! a aparut un video din respectivul club in care baietii fac vocalize si par a se simti excelent. A doua zi, Niall era in plina forma, cu o bere in mana si imbracat in pijamale. Si cum spune expresia: ce se intampla la ramane in , nu va putem da mai multe detalii despre petrecere…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost sarbatorit fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian de ziua lui de naștere. Sasha a implinit un an / FOTO

17:20, 15.06.2024 - Cum a fost sarbatorit Sasha-Ioan, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, cu ocazia zilei de naștere. Motiv de bucurie pentru celebra artista și partenerul ei de viața. Micuțul a implinit un an.

Mircea Bravo i-a sarbatorit ziua de naștere buncii Lenuța! Surpriza cu care a reușit sa o emoționeze / VIDEO

13:01, 08.06.2024 - Zi importanta pentru Mircea Bravo! Celebrul vlogger i-a sarbatorit ziua bunicii Lenuța, alaturi de care face furori pe Internet. Mircea Bravo i-a pregatit o surpriza impresionanta, cu care a reușit sa o emoșioneze! Iata despre ce este vorba!

Xtra Night Show. Regretata Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere luna aceasta. Gestul emoționant facut de reprezentanții azilului unde a murit, in memoria ei: „Am amenajat...”

10:50, 04.06.2024 - In luna iunie, Zina Dumitrescu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. „Mama modei din Romania” a murit in urma cu cinci ani, intr-un camin de batrani din Ghermanești, acolo unde a stat șapte ani. Reprezentanții azilului iși doresc sa ii pastreze vie amintirea, așa ca au amenajat un loc special in memoria…

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?