Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte Mihai Neșu, fotbalistul rămas paralizat în urmă cu nouă ani. „Scriu cu gura, de aceea am contracturi”

Publicat:

Au trecut noua ani și jumatate, de cand Mihai Neșu și-a incheiat in mod tragic cariera de fotbalist. Fostul fundaș stanga al Stelei, al lui Utrecht și al naționalei Romaniei a ramas paralizat, in urma unui accident la antrenament. Nimeni nu i-a mai dat șanse sa se recupreze vreodata, insa iata ca și acum, el continua sa lupte și sa spere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Farul - CFR Cluj: Camora declara ca el si colegii sai nu merita in acest moment sa poarte tricoul formatiei clujene

02:45, 20.04.2024 - Fotbalistul echipei CFR Cluj, Camora, a declarat, vineri seara, dupa meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 1-5, ca el si colegii sai nu merita in acest moment sa poarte tricoul formatiei clujene, informeaza news.ro.”Este un rezultat rusinos.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Edi Iordanescu, probleme inaintea meciurilor amicale - Fotbalistul care va inlocui un titular

15:31, 20.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a decis, miercuri dimineata, sa il cheme la lotul national pe Raul Oprut, fundasul stanga legitimat la AFC Hermannstadt, dupa ce Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) a acuzat probleme medicale, informeaza FRF.

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Eduard Florescu prezinta scuze dupa iesirea nervoasa de la meciul cu Sepsi: Imi asum consecintele gestului meu

14:15, 01.03.2024 - Fotbalistul echipei FC Botosani, Eduard Florescu, a prezentat scuze, vineri, intr-un comunicat postat de club in social media, pentru iesirea “mai putin eleganta” de la meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe, potrivit news.ro. "Doresc sa imi exprim public regretul fata de gestul pe care l-am facut la iesirea…

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.

Un fotbalist cu 50 de selecții in naționala Olandei a fost condamnat la inchisoare pentru trafic de droguri

16:15, 14.02.2024 - Quincy Promes, 32 de ani, fotbalist care activeaza la Spartak Moscova și care are 50 de selecții și șapte goluri pentru naționala Olandei, a fost condamnat, miercuri, la șase ani de inchisoare pentru implicarea intr-un transport de de 1,362 tone de cocaina cu destinația portul Antwerp, relateaza Ad.nl…

Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație!

10:21, 30.01.2024 - Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație! Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicala in zona abdominala in urma cu doua saptamani. Nu se știe care sunt problemele de sanatate cu care se confrunta Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații .…


Ce parere ai despre aceasta stire?