Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se repară frișca tăiată. Secretul marilor cofetari. Așa nu vei mai da greș niciodată

Publicat:

Daca ai batut vreodata frișca, sa știi ca nu ești singurul. Este nevoie de doar cateva secunde de amestecare in exces pentru a transforma frișca pufoasa intr-o mizerie densa și aglomerata. Veștile bune? Poți invața cum sa repari frișca și sa salvezi un eșec in cel mai scurt timp. Iata așadar cum se repara frișca […] The post Cum se repara frișca taiata. Secretul marilor cofetari. Așa nu vei mai da greș niciodata appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai gustoasa varza calita. Ce sa adaugi pentru un plus de savoare, rețeta asta are 300 de ani

22:46, 18.05.2024 - Cum sa faci cea mai delicioasa varza calita? Aceasta mancare nu lipsește niciodata din meniurile restauratelor tradiționale romanești. Daca doriți sa o faceți acasa, va vom prezenta o rețeta veche de 300 de ani. Cea mai delicioasa varza calita Varza calita este un preparat gustos și apreciat de toți…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Cum functioneaza toaletele avioanelor, de fapt. Secretul stiintific din spatele acestui detaliu

19:10, 15.03.2024 - V-ați gandit vreodata la modul in care funcționeaza avioanele? Un obiect de zeci de tone care ajunge in aer și ne transporta la destinația noastra in siguranța. Cu toate aceste, la ce ne gandim mai puțin sunt funcțiile zilnice care au loc la bord. Cum funcționeaza toaletele avioanelor Folosirea apei…

Ce faci cu florile primite pe 8 martie. Asa te poti bucura de ele in fiecare an, secretul florarilor 

12:40, 07.03.2024 - Tradițional, in ziua de 8 martie, femeile primesc flori in semn de recunoștința și aprecieze. Cele mai comune flori de oferit in aceasta zi sunt zambilele, narcisele sau lalelele. Dar ce faci cu florile primite pe 8 martie astfel incat sa reziste mai mult timp? Din pacate, multe dintre aceste flori…

Lalelele și zambilele tale vor rezista mai mult in vaza. Ce sa pui in apa, e secretul bunicilor noastre

20:55, 04.03.2024 - Primavara este anotimpul lalelelor și zambilelor. In aceasta perioada, piețele și florariile sunt pline de aceste flori minunate și parfumate, așa ca multe persoane aleg sa le cumpere, insa nu cunosc anumite trucuri pentru ca ele sa reziste cat mai mult. Ce e bine sa pui in apa lor? Ce sa pui in apa…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…


Ce parere ai despre aceasta stire?