Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară chiftelele mănăstireşti din fasole, o reţetă vegetariană care te face să uiţi de carne

Publicat:

Chiar daca nu suntem in perioada unuia dintre posturile importante tinute de crestini, tinand insa cont ca regimul vegetarian a capatat, in ultimii ani, o raspandire semnificativa, ne-am gandit sa va prezentam o reteta speciala, fara carne, dar deosebit de gustoasa.

Reteta este mai putin intalnita in cartile de bucate (care raman preponderent axate pe ingredientele de origine animala), dar este des preparata in manastiri si in familiile ortodoxe din nordul Moldovei.

Este vorba despre preparatul numit „chiftele din fasole boabe cu garnitura din orez”, asa cum se regaseste el…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul limitator de viteza inteligent din Romania va da batai de cap șoferilor. Se ridica automat cand senzorii detecteaza o viteza mai mare de 30 km/h

08:56, 08.05.2024 - Limitatorul inteligent de viteza a fost instalat in comuna Snagov, de langa București și promite sa puna „bețe in roate” șoferilor vitezomani. Șoferii și motocicliștii care circula pe drumul județean din Ghermanești, județul Ilfov, sunt avertizați de la peste 150 de metri ca in fața urmeaza o trecere…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Marcel Ciolacu taie in carne vie: șeful Guvernului anunța reorganizarea MAE

22:45, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentantilor comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca prin noua reorganizare consulara preconizata la Ministerul de Externe autoritatile de la Bucuresti urmaresc sa se ridice la nivelul asteptarilor romanilor din afara granitelor.

Alerta maxima la Iași dupa moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

13:05, 16.04.2024 - Poliția Romana a intrat marți, 16 aprilie, in stare de alerta maxima și a pus la punct o serie de masuri speciale la Iași, in contextul morții liderului interlop Costel Corduneanu. In capitala Moldovei ar urma sa ajunga pana vineri, 19 aprilie, personaje din mediul infracțional considerate extrem de…

Atenție, șoferi! Traficul rutier pe Autostrada A1 București – Pitești va fi deviat incepand de joi seara

20:10, 11.04.2024 - Traficul rutier pe A1 Bucuresti – Pitesti va fi deviat temporar incepand de joi seara, pe aproximativ 1,5 kilometri, pentru montarea grinzilor la pasajul care traverseaza autostrada la km 18. „Incepand de joi, 11.04.2024, ora 20:00, pana in data de 26.04.2024, circulatia rutiera va fi deviata pe variantele…

Județul care se dezvolta cu viteza fulgerului: inclusiv Ikea va deschide un nou magazin in zona

23:00, 08.03.2024 - Suedezii de la Ikea au deja 3 magazine in Romania, doua in București și unul in Timișoara, iar acum au in plan sa construiasca inca un magazin in Iași. Noul magazin Ikea va fi construit in ”capitala Moldovei”, Iașul fiind unul dintre județele din Romania cu o dezvoltare fulminanta, dat fiind ca va fi…

dei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:50, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?