Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se obţine friptura de vită care îşi păstrează gustul proaspăt peste ani de zile. Secretele unor măcelari francezi

Publicat:

Fripturile cu termen de valabilitate nelimitat produse de , impreuna cu tatal si bunicul sau vin, insa, la preturi uriase. O friptura de vita costa, de exemplu, 3.000 de euro. 

Conservata printr-un proces de „hibernare‟, carnea marca Polmard este pusa sub jeturi de aer rece, suflate cu o viteza de 120 km/h, intr-un mediu in care temperatura este de -43 °C. Procedura a fost dezvoltata de tatal si bunicul lui Alexandre, in 1990. este foarte apreciata de cei cu buzunarele adanci, clientii dispusi sa plateasca bani buni pentru degustarea celei mai scumpe…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul pacient din istorie cu transplant de rinichi de porc a murit la doua luni dupa procedura

10:05, 13.05.2024 - Prima persoana din istorie careia i s-a facut un transplant de rinichi de porc a murit la aproape doua luni de la procedura, anunta SkyNews. Richard Slayman, in varsta de 62 de ani, fusese supus in martie, timp de patru ore, operatiei de transplant la un spital din Boston. Era pentru prima…

Cat timp se pastreaza friptura de miel in frigider de fapt. La ce sa fii atent inainte sa o consumi

00:55, 07.05.2024 - Pregatirile pentru Paște s-au incheiat, iar acum majoritatea romanilor se confrunta cu mancarea ramasa pe care incearca sa o pastreze in condiții cat mai bune pentru a nu se altera foarte repede. Iata cat timp o mai poți consuma dupa ce ai preparat-o!

Ce trebuie sa faci daca vrei sa pastrezi cozonacul proaspat mai mult timp dupa Paste

19:05, 04.05.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai apreciate și delicioase deserturi tradiționale de Paște. Rețete de cozonac sunt foarte multe, la fel de multe sunt și sfaturile utile la prepararea lor. Toți ne-am dori sa il pastram pufos și delicios pentru o perioada mai lunga. In caz ca nu știați, cozonacii pot…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Secretele japonezilor pentru a spori productivitatea. Ce trucuri au impotriva persoanelor leneșe

21:01, 20.04.2024 - Te-ai intrebat vreodata cum reușesc japonezii sa fie harnici mereu? Traiesc intr-o societate cu totul diferita de cea romaneasca. Playtech Știri iți explica ce secrete aplica oamenii din aceasta țara pentru a trai la maxim, fara a resimți stari de lene. Regulile dupa care funcționeaza. Cum se diferențiaza…

Cat de bine și-au intrat Diana Enache și Ionuț Vintu in rolul de proaspat parinți! Așa arata acum duminica perfecta in familia lor! / PAPARAZZI

22:50, 25.03.2024 - Diana Enache și Ionuț Vintu sunt mai fericiți ca niciodata! Viața lor s-a schimbat radical de cand fiica lor a venit pe lume. Cei doi și-au intrat perfect in rolul de parinți, iar zilele perfecte pentru ei arata acum diferit! Iata cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro!

Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte

11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?