Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se decongelează corect alimentele – cele mai cunoscute metode alterează mâncarea și ne pun în pericol sănătatea

Publicat:

1444028494 Cele mai cunoscute variante de decongelare altereaza mancarea Decongelarea alimentelor se face de cele mai multe ori urmand metode invațate din auzite.

Din pacate, cele mai cunoscute variante de decongelare altereaza mâncarea și, mai rau, din acest motiv ne pun în pericol sanatatea. Super-Hrana.ro va propune o lista de 6 modalitați comune de decongelare a alimentelor, care ar trebui pur și simplu uitate, și bineînțeles soluția pentru o decongelare și o preparare corecta a alimentelor.

Mai multe detalii pe Super-Hrana.ro

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

A inceput aplicarea tratamentelor impotriva tantarilor in Capitala. Nicușor Dan: Nu reprezinta un pericol pentru oameni si animale

18:10, 28.04.2024 - „Am inceput aplicarea tratamentelor pentru combaterea tantarilor. Compania Municipala Eco Igienizare a demarat primul tratament din cele 14 prevazute anul acesta in Programului Unitar de Actiune aprobat de CGMB. Tratamentele se vor desfasura zilnic, in intervalul orar 22.00 – 5.00, pe intreg teritoriul…

Cum mananci ieftin și bun? Top 3 sfaturi pentru a face economii fara a-ți pune in pericol sanatatea

21:25, 13.04.2024 - Cum mananci ieftin și bun? Top 3 sfaturi pentru a face economii fara a-ți pune in pericol sanatatea Poza de Elle Hughes pe Pexels.com Alimentația este un aspect extrem de important al vieții noastre, iar sanatatea generala depinde foarte mult de aceasta. Totuși, unele alimentele de calitate pot fi destul…

InfoCons: Alimentele  pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase

06:11, 08.04.2024 - Alimentele sunt esențiale pentru supraviețuirea noastra, dar pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase. Iata o analiza a celor mai amenințatoare bacterii care pot fi prezente in alimente și care pot cauza boli grave. 1. Salmonella: Salmonella este una dintre…

Care este temperatura ideala in frigider. Așa nu se strica mancarea și economisești energie electrica

13:50, 01.04.2024 - Temperatura frigiderul are un impact direct asupra calitații și duratei de pastrare a alimentelor. Alegerea temperaturii potrivite este esențiala pentru a conserva in mod corespunzator alimentele. Temperatura ideala pe care trebuie sa o avem in frigider Un interval de temperatura potrivit este cel care…

Povestea puiului galben: Șeful ANPC anunța un atentat la siguranța consumatorilor, apoi se razgandește / ANSVSA: Nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor

17:00, 27.03.2024 - Unii operatori economici vand pui galbeni, care au fost hraniți cu aditivi alimentari pentru a pacali oamenii ca sunt pasari de țara, spune președintele ANPC, Horia Constantinescu. Daca, inițial, vorbea de un „atentat la siguranța” consumatorilor, el a revenit și a spus ca sunt de fapt doar practici…

Alimentele fermentate precum borsul si ­kefirul ­imbunatatesc sanatatea mintala

00:45, 22.02.2024 - Alimentele fermentate au fost asociate cu numeroase beneficii pentru sanatatea mintala, avand un impact pozitiv asupra echilibrului microbiomului intestinal și, implicit, asupra funcționarii creierului (axa intestin-creier). Prin procesul de fermentație, aceste alimente devin surse bogate de probiotice…

Alimentele care obosesc cel mai mult ficatul. Medic: „Mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul”

13:05, 21.02.2024 - Fie ca este vorba de zahar, alcool sau fructe in exces, solicitam la maximum ficatul. „Din pacate nu ne gandim niciodata la efortul la care este supus ficatul, pentru ca mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul. Mintea le face, ficatul le trage!”, susține dr. Mihaela Bilic

Cancerul de col uterin – un pericol iminent pentru sanatatea femeilor. Prevenția și depistarea la timp reduc considerabil șansele de vindecare

21:30, 16.02.2024 - Cancerul de col uterin este al treilea cel mai comun tip de cancer in randul femeilor din Romania, conform GLOBOCAN. Datele INSP arata ca ne aflam pe primul loc din UE la rata de mortalitate prin cancerul de col uterin, cu toate ca avem soluții prin care putem sa depistam din timp astfel de afecțiuni.…


Ce parere ai despre aceasta stire?