Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să te comporţi când eşti atacat de un urs (VIDEO)

Publicat:

Zece turisti care au ajuns în Alaska au avut parte de sperietura vietii în momentul în care un urs grizzly, enervat de prezenta lor pe teritoriul în care se hranea, s-a repezit spre ei.

Turistii se plimbau prin , însotit de un ghid care le-a spus ca pot vedea ursii în conditii perfecte de siguranta. Turistii au participat si la un curs în care au fost învatati cum sa se comporte în eventualitatea în care ursii totusi ataca. Este posibil ca acest curs sa le fi salvat viata.

"Am…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Au fugit dupa el si...”. Una dintre fiicele barbatului ucis in Crangași, declarații ingrozitoare! Prin ce chinuri a trecut, cand a fost atacat

20:40, 15.05.2024 - Barbatul ucis in București a trecut prin momente ingrozitoare și chinuri mari in momentul in care a fost atacat. Una dintre fiicele sale a facut dezvaluiri cutremuratoare despre ce ar fi trait el in ultimele momente din viața lui.

Scene de groaza, de Paștele ortodox, in Australia: Un adolescent radicalizat a atacat oameni cu un cuțit, apoi a fost ucis

08:40, 05.05.2024 - Politia din Australia a anuntat, duminica, faptul ca a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat, in capitala statului Western Australia, Perth, intr-un atac despre care autoritatile au spus ca indica terorismul, potrivit Reuters. Au existat indicii ca baiatul de 16 ani, inarmat…

Un barbat a atacat la intamplare o femeie cu cuțitul, in Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul Parchetului

21:05, 24.04.2024 - Un barbat in varsta de 74 de ani a fost reținut, dupa ce a atacat cu cuțitul o femeie, in varsta de 57 de ani. Incidentul șocant a avut loc miercuri dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei.

Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare. Imagini inedite surprinse in parcul național VIDEO

11:45, 24.04.2024 - Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare și pot fi intalniți de cei care se aventureaza pe traseele montane. Turiștii trebuie sa țina cont de cateva recomandari ale rangerilor, atunci cand ajung in Parcul Național Retezat.

Zelenski confirma: armata ucraineana a atacat un mare aerodrom rusesc in Crimeea / Consiliul NATO-Ucraina va vea loc vineri

03:45, 18.04.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a anuntat miercuri ca armata ucraineana a atacat un mare aerodrom rusesc in Crimeea ocupata si a multumit comandantului sau militar recent numit, generalul Oleksandr Sirski, pentru organizarea atacului, scrie news.ro.

Iranul a atacat Israelul cu zeci de drone. Netanyahu s-ar fi ascuns intr-un buncar

23:31, 13.04.2024 -  Iranul ar fi lansat un atac impotriva Israelului cu zeci de drone, potrivit site-ului de știri Axios. Dronele ar putea junge in cateva ore pe teritoriul Israelului.Armata israeliana a confirmat lansarea atacului iranian si a declarat ca dronele vor avea nevoie de cateva ore pentru a ajunge in Israel Intr-o…

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?