Cum să prepari cele mai gustoase sărmăluţe de post ca la Prislop. Iată reţeta
Publicat:În Postul Mare, toate gospodinele îsi doresc sa prepare mâncare delicioasa, chiar daca nu folosesc produse din carne sau lactate. Însa, si preparatele de post pot fi sanatoase și gustoase.
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Cu ce sa amesteci carnea tocata, ies extraordinare așa
20:35, 30.04.2024 - Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comaneci este la fel de gospodina ca orice romanca, mai ales acum in perioada sarbatorilor de Paște. Așa ca, este momentul sa aflam care este secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Tot de la ea vei afla și cu ce sa […]…
Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios
00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Rețeta pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase
19:00, 29.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de sarmale…
Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa
15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…
Rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert tradițional ca la carte pentru luna martie
11:25, 28.02.2024 - Mucenicii se sarbatoresc an de an la data de 9 martie atunci cand Biserica Ortodoxa ii praznuiește pe cei 40 de Sfinti Mucenici. Insa, gospodinele desavarșite iși pregatesc inca de pe acum rețeta preferata a acestui desert. Iata rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…