Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum sa gatesti corect pieptul de pui. Secretul pe care putine gospodine il stiu

Publicat:

Recomandat în curele de slabire, pieptul de pui este recunoscut pentru continutul redus de grasimi. Fiert în apa cu sare si condimente, pieptul de pui înnobileaza salatele si sandvisurile.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Cum se curața corect coaja radacinii, de fapt

20:25, 01.04.2024 - In bucataria occidentala, radacina de ghimbir ofera o nota aparte mancarurilor și bauturilor preparate de gospodine. Puține știu insa, care sunt diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Coaja se indeparteaza diferit in cazul fiecaruia, in funcție de maturitate. Ce este ghimbirul Ghimbirul…

Rețeta de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit

10:46, 14.03.2024 - Daca te-ai saturat de rețetele clasice de icre și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cum se foloseste corect suportul pentru prosoapele de bucatarie. Putine gospodine stiu

10:11, 13.03.2024 - Prosoapele de hartie sunt foarte utile in bucatarie, dar nu numai. Le poți folosi pentru a-ți usca mainile și vasele, pentru a curața blaturile sau mesele, pentru a deschide borcane sau recipiente cu diverse alimente și la o varietate de alte sarcini. Ești scutit de multe probleme, daca le folosești.…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Secretul gratarului perfect: Cum sa folosești corect termometrul pentru carne daca vrei rezultate delicioase și precise?

17:40, 13.02.2024 - Termometrul pentru carne a devenit un  instrument esențial pentru gatitul corect și sigur al carnii, asigurand ca aceasta este preparata la temperaturi corespunzatoare pentru a distruge bacteriile daunatoare și a asigura siguranța alimentara. Utilizarea unui astfel de dispozitiv din familia de accesorii…

Cum se prajesc corect CARNATII. Secretul care ii face deliciosi și pe care mulți nu-l știu!

22:30, 10.02.2024 - Niciuna dintre metode -prajit in tigaie sau preparat la gratar- nu este gresita in sine, doar ca nu le permite deloc carnatilor sa isi atinga intregul potential de arome, informeaza site-ul culinar TheWhyChef.com, citat de  The Sun .Site-ul explica cum sa prepari carnatii perfect: sa ii prajesti intr-o…

Greșeala des facuta de gospodine cand gatesc pieptul de pui. Ce trebuie sa faci ca sa nu mai iasa uscat

20:00, 05.02.2024 - Pieptul de pui nu este un tip de carne prea pretențios, ci este chiar foarte ușor de preparat, economic, versatil și cu un conținut scazut de grasimi. Acest tip de carne este populara printre cei care cauta sa manance ușor sau sunt la dieta, insa, de multe ori, absența grasimilor il face fad și uscat.…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?