Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum reușește Cristina Ștefania, iubita lui Speak, să aibă o siluetă de invidiat: Nu fac rabat de la ceva

Publicat:

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, are o silueta de invidiat, pe care a obținut-o prin mult sport și multa disciplina alimentara. Nu doar ca a reușit sa ajunga la forma dorita, dar reușește sa se și mențina la greutatea ideala.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum reușește Minodora sa se mențina in forma. Regula de la care artista nu se abate niciodata: "Absolut orice..." / VIDEO

15:46, 11.04.2024 - Dupa ce s-au luptat an bun cu kilogramele in plus Minodora a slabit miraculos iar acum are un corp de invidiat. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, artista a spus care e secretul ei și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Dieta Cameliei Șucu. Are o silueta de invidiat la 58 de ani. „De 2 ani pentru mine funcționeaza foarte bine”

17:45, 21.03.2024 - Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu, are 58 de ani și se menține intr-o forma de invidiat. Femeia de afaceri a dezvaluit ce face pentru a-și pastra greutatea și pentru a avea o stare de bine permanenta.Camelia și Dan Șucu au divorțau in 2007, dupa un mariaj de 18 ani. Cei doi au impreuna doua fete,…

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Kika Cerqueira, iubita pilotului Pierre Gasly, are un corp de invidiat. Tanara intoarce toate capetele pe plaja

17:50, 13.03.2024 - Francisca (Kika) Cerqueria Gomes și Pierre Gasly, pilotul Alpine, formeaza un cuplu din octombrie 2022. Cei doi nu-și pot ține departe mainile unul de celalalt. Puțini știu ca tanara nu este straina de sportul cu motor.

Cristina Ștefania, schimbare de look spectaculoasa! Cum arata soția lui Speak, dupa ce a dat o fuga la salonul de infrumusețare / FOTO

21:51, 08.03.2024 - Cristina Ștefania este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi, dar și una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania. De curand, aceasta a dat fuga la salonul de infrumusețare, acolo unde a decis sa faca o noua schimbare. Iata cum arata acum, iubita lui Speak!

Katalina Rusu face senzație cu o silueta de invidiat, la ai sai 35 de ani: Ce fotografie a publicat artista, de ziua ei

14:10, 22.02.2024 - Cantareața Katalina Rusu iși sarbatorește cea de-a 35-a aniversare. Tanara mamica a postat cateva poze excepționale insoțite de un mesaj plin de recunoștința, pe pagina sa de pe facebook.

Star Matinal. Speak și Cristina Ștefania, adevarul despre cererea in casatorie. Cei doi s-s-au logodit in Asia Express: ”Daca nu ieșea de data asta...” / VIDEO

09:26, 16.02.2024 - Speak și Cristina Ștefan traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste șase ani. Cei doi s-au logodit in Asia Express, in 2020, cand artistul a decis sa faca marele pas. Au trecut mai mulți ani de atunci, dar nu s-au gandit la casatorie, avand numeroase proiecte in desfașurare pe care nu le pot anula.


Ce parere ai despre aceasta stire?