Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poti sa bei cafea gratis in peste 200 de cafenele din Romania

Publicat:

Astazi, pe 21 martie, poti sa bei cafea gratis in peste 200 de cafenele din toata tara cu ocazia Zilei Internationale a Poeziei. Astfel, pentru al patrulea an la rand, romanii pot sa bea cafea gratis daca scriu o poezie pe un servetel in una dintre cele 200 de locatii participante.

33  18 0 18 0 0

Anul trecut, campania-manifest lansata de Julius Meinl in octombrie 2013, in Romania, a strans peste 17.400 de poezii scrise de romani din peste 70 de orase din tara, toate acestea in schimbul cafelelor oferite in locatiile partenere.

Campania “Plateste cu poezie&" se desfasoara…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul cu 140 de biciclete gratis la dispoziția doritorilor. A fost lansat proiectul de bike-sharing I’Velo FOTO

13:30, 11.05.2024 - Green Revolution, fondata in martie 2009, prima organizație nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania care pune in practica masuri ce stau la baza construirii unui oraș verde, a lansat și la Timișoara, sambata, 11 mai 2024, proiectul I’Velo.

De doar cateva minute de campanie electorala a fost nevoie pentru un scandal intre partidele din Timișoara

14:50, 10.05.2024 - Campania electorala a inceput in noaptea de joi spre vineri, iar primul scandal a pornit chiar in primele minute ale acesteia. La panoul din Piața Unirii s-au strans atat echipele de lipitori de afișe ale USR, cu Fritz, Nica și liderii naționali in frunte, cat și cele ale AUR. Bineințeles ca au ieșit…

Alianța Dreapta Unita: miting eșuat și eveniment cu sala goala la Timișoara

22:25, 09.05.2024 - Campania electorala a inceput cu un eșec major pentru Alianța Dreapta Unita. Mitingul organizat la Timișoara, cu ocazia Zilei Europei, a fost un fiasco total, departe de ce iși doreau liderii celor trei partide care fac parte din Alianța: USR, PMP și Forța Dreptei.

Serviciul Uber Green se lanseaza in Brașov

07:55, 26.04.2024 - Serviciul Uber Green se lanseaza in Brașov. Compania aniverseaza 6 ani de eco-mobilitate in Romania. Uber anunța extinderea serviciului Uber Green la Brașov, marcand un moment important in angajamentul companiei de a oferi metode de transport prietenoase cu mediul in toata Romania. In plus, Uber celebreaza…

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj-Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului

10:16, 16.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj–Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului - VIDEO

16:40, 15.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava ce depașesc 1,2 miliarde de euro.

Primar, suspect intr-un dosar DNA. A ținut gratis o membra USR intr-o locuința de serviciu. „A inceput campania electorala“

11:35, 12.03.2024 - Lucian Daniel Stanciu Viziteu are calitatea de suspect intr-un dosar al procurorilor DNA Bacau, care vizeaza atribuirea ilegala a unui apartament catre Cerasela Cocalea, angajata la Direcția Baze Sportive a Primariei Bacau.

Un nou depozit TRUTZI mai aproape de tine

08:00, 07.03.2024 - TRUTZI, expertul tau in profile din oțel, țevi, tabla, accesorii pentru prelucrarea metalului, fier forjat și sisteme complete de imprejmuiri industriale și rezidențiale este acum in Timișoara.   Cu o experiența solida, de peste 18 ani, in producția, importul și comercializarea de produse din oțel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?