Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum o cheamă în realitate pe Theo Rose. Puțini oameni știu care este numele din buletin al artistei

Publicat:

este vedeta momentului acum, dupa ce s-a aflat faptul ca va deveni mama. Artista are o mulțime de fani, care o recunosc dupa numele cu care a devenit celebra. Insa, cați dintre aceștia știu care este numele din buletin al lui ?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Gest inconștient al unui șofer pe Transalpina. Barbatul cheama un urs la el. Ce a urmat

05:25, 03.06.2024 - Barbatul care a facut gestul inconștient a fost la un pas sa fie atacat de ursul pe care l-a indemnat sa vina la el. Imaginile au fost filmate pe Transfagarașan, informeaza Digi 24.Șoferul a vazut cei trei urși care erau pe drum și a oprit.

Theo Rose traiește a doua copilarie alaturi de fiul ei, Sasha Ioan. Cum este artista in rolul de mamica: „Mult farmec...” / FOTO

19:00, 01.06.2024 - Theo Rose traiește a doua copilarie alaturi de fiul ei, Sasha Ioan. Cu ocazia zilei de 1 iunie, cantareața a facut pe rețelele de socializare o postare emoționanta pentru micuțul ei. Iata cum este artista in rolul de mamica!

De unde vine numele de scena al lui Tzanca Uraganu: „Se uita mama cand eram mic”! Cum il cheama in buletin pe artist

15:35, 24.05.2024 - De Tzanca Uraganu și melodiile lui a auzit o țara intreaga, insa nu sunt foarte mulți cei care știu de unde ii vine numele de scena și cum il cheama cu adevarat in buletin pe artist. Invitat recent in podcastul Anamariei Prodan, care a adunat zeci de mii de vizualizari in cateva zile, Tzanca Uraganu…

Ciolacu il cheama pe Cirstoiu sa explice public acuzațiile privind incompatibilitatea

17:35, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut in cadrul unei conferințe de presa ca medicul Catalin Cirstoiu, anunțat de de alianța PSD-PNL drept candidatul la Primaria capitalei, trebuie sa faca precizari cu privire la acuzațiile lansate in spațiul public asupra sa.

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Cine cedeaza primul in relația artistei Theo Rose cu Anghel Damian. Cum fac cei doi indragostiți sa se impace: „Atunci cand cearta...”

14:40, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre relația frumoasa pe care o are cu Anghel Damian. Artista a spus exact cine cedeaza primul atunci cand se cearta. Iata cum fac cei doi indragostiți sa se impace, dar și ce a declarat cantareața!

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Angajata unui magazin din Cluj, cuvinte grele la adresa clienților: ,,Nu au 7 ani de-acasa. Oameni mai dificili nu am intalnit

09:25, 20.03.2024 - O disputa cu jigniri, mutata apoi in mediul online, s-a declanșat la un magazin Profi din Gheorgheni, intre angajați și clienți. O vanzatoare le-a transmis celor care o critica pe ”colega” de la casa ca ”oameni mai dificili ca gheorgheniști (n.red. locuitori din cartierul Gheorgheni) noștri nu am intalnit”.Inițial,…


Ce parere ai despre aceasta stire?