Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum iti pot face rau hainele cu care te imbraci

Publicat:

Hainele care te fac sa arati bine iti fac de multe ori rau. Pune siguranta inainte de estetic si fa alegerile cele mai bune pentru tine. Corpul tau iti va multumi, si atunci cind te simti bine, o sa arati bine!
Skinny jeans si celelalte haine stramte iti pot cauza probleme digestive. Daca hainele pe care le porti exercita presiune asupra stomacul atunci cand mananci, sucul gastric este impins pe esofag si iti da arsuri. De aceea, nu este recomandat sa porti haine prea stramte in timpul meselor, mai ales daca este o cina tarzie.
Desuurile care te fac sa pari mai slaba (ex.ciorapii…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alege inteligent: Sfaturi pentru o garderoba feminina eco-friendly

10:50, 14.05.2024 - Intr-o era in care sustenabilitatea devine din ce in ce mai importanta, a avea o garderoba eco-friendly nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Cum sa alegi haine de dama care sunt nu doar frumoase, ci și prietenoase cu mediul? Specialiștii de la haine de dama impartașesc sfaturi valoroase pentru femeile…

Cum sa vopsești ouale natural. Tradiții reinnoite pentru sarbatorile pascale

14:25, 01.05.2024 - Evita coloranții artificialiFaptul ca vopseaua din comerț poate fi periculoasa pentru organism este bine cunoscut. Astfel, specialiștii ne indeamna sa ne indreptam atenția catre metodele tradiționale, care sunt mai sigure pentru sanatatea noastra și, in același timp, pastreaza autenticitatea și farmecul…

„Uita-ma“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoaca victimelor. Ce masuri ia Occidentul

06:40, 23.04.2024 - Drogul violului este foarte periculos deoarece nu are nici gust, nici miros, nici culoare. De asemenea, este un drog foarte usor de procurat, atrag atenția experții, care completeaza ca victimele sufera de amnezie dupa ce inghit „pastila uita-ma“, astfel ca a doua zi nu știu nimic.

Scandal in Sectorul 1, din cauza unei parcari neregulamentare. O femeie a batut doi polițiști: „Le-a smuls hainele, i-a imbrancit”

15:35, 10.04.2024 - O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a agresat doi politisti de la Politia Locala Sector 1. Ea este acuzata ca a tras de hainele politistilor si i-a lovit in zona fetei. Scandalul ar fi pornit de la o parcare neregulamentara, transmite News.ro.

Acces Direct. Dumitra nu are liniște din cauza vecinului. Omul de afaceri provoaca daune in curtea ei: ”Mi-a spart geamurile și a furat”

17:45, 05.04.2024 - Doamna Dumitra traiește un coșmar din cauza vecinului ei. Barbatul intra in curtea ei fara sa ceara aprobare și a tras mai multe cabluri, fara voia sa. In ultimii ani a facut mai multe probleme, iar sesizarile facute catre autoritațile competente nu au avut nicio finalizare.

Inca un „azil al groazei” descoperit in Prahova. 93 de batrani ținuți in condiții mizere, unii dintre cu raie. „Parca nu se mai termina bataia de joc!”

13:00, 22.03.2024 - Un centru pentru persoane varstnice din județul Prahova a fost oprit temporar de la funcționare și amendat cu 35.000 de lei, in urma unui control al comisarilor de la Protectia Consumatorilor. Cei 93 de rezidenți au fost gasiți in condiții inumane de trai, unii fiind izolați din cauza scabiei, potrivit…

Adevarul trist despre femeile din Romania: Jumatate se simt rușinate de corpul lor, șase din zece țin diete extreme

04:15, 09.03.2024 - Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate. Asta din cauza presiunilor pe care le resimt din pricina imaginilor promovate in media, inclusiv pe rețelele de socializare. O alta cauza este reprezentata de criticile aduse din partea baieților…

Uzina de arme nucleare, evacuata din cauza incendiilor masive din Texas: „Materialele speciale sunt neafectate”

12:00, 28.02.2024 - O uzina de arme nucleare a fost evacuata din cauza incendiilor masive din Texas, SUA, care amenința instalația Pantex, unde sunt construite și dezasamblate bombe. Principala fabrica de arme nucleare a SUA a fost evacuata peste noapte, in timp ce incendiile puternice au ars in pamantul din apropiere.


Ce parere ai despre aceasta stire?